Korisno i zabavno

Uzeo je 9 drvenih paleta i poredao ih u krug. Kad vidite rezultat, učinit ćete isto!

 THE HOME STEAD SURVIVAL/

Kada dođu ljetni mjeseci, svi volimo imati svoje privatno mjesto za rashlađivanje. Srećom, ovaj korisni vodič je tu da vam pomogne. Jeste li znali da možete napraviti bazen od drvenih paleta? Više ne morate potrošiti tisuće eura za bazen. Torben Jung je napravio bazen za puno manji iznos. Sve što mu je bilo potrebno su reciklirani materijali do kojih svako može doći.

image
THE HOME STEAD SURVIVAL/

Projekt je završio za manje od 80 dolara. Očigledno, ovo je puno jeftinije od uobičajenih cijena za nadzemni bazen. Za početak pronađite veliku ceradu i postavite ju na mjesto gdje planirate izraditi bazen.

image
THE HOME STEAD SURVIVAL/

Posložite sve palete u oblik bazena i upotrijebite vezice da ih pričvrstite na mjestu.

image
THE HOME STEAD SURVIVAL/

Za sljedeći korak trebat će vam značajna količina vodootporne obloge. Nakon što ste dodali završni sloj obloge, odvojite vrijeme da ju uredno učvrstite na palete. Ako želite da vam voda bude čista, također ćete dodati pumpu u unutrašnjost bazena.

image
THE HOME STEAD SURVIVAL/

Čim se ovi koraci završe, sve što trebate učiniti je dodati vode i spremni ste za uživanje u bazenu. Zaista je jednostavno! Ako želite napraviti manji ili veći bazen, možete modificirati upute. Bazen za djecu može se napraviti s manjim brojem paleta.

image
THE HOME STEAD SURVIVAL/

Mogućnosti su apsolutno beskrajne. Pogledajte ovaj video u nastavku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:59