UREĐENJE DVORIŠTA

Staroj ogradi dala elegantnu transformaciju uz proizvod od 8 eura, ljudi kažu da je "apsolutno prekrasna"

 @ourhomonthefold/Tiktok

Ove godine toplije vrijeme je došlo puno prije od očekivanog, a nakon vlažne i vjetrovite zime, vjerojatno je da vaša vrtna ograda izgleda malo lošije zbog habanja i očajnički joj je potrebna obnova.

Jedna pametna vlasnica kuće otkrila je kako je svojoj ogradi oštećenog izgleda dala potpuno moderan izgled koristeći povoljnu kupnju od 8 eura. A rezultati su vrlo impresivni, gdje sada njezin vrt izgleda puno svjetlije i svježije nakon jednostavnog DIY projekta.

@ourhomonthefold We transformed our fence with a lick of paint. We took so long deciding whether to paint our fence or not and now I can‘t believe we left it that silver grey weathered look for so long ?. Love this paint colour. It‘s @Ronseal UK & Ireland Warm stone garden paint. We already had the black paint for the slats. I think we may paint the Pergola the same colour this year. Janice ?. #garden #gardentransformation #fypシツ #gardeninspiration #gardenideas #fence #fencedesign #backyard #backyardinspo ♬ bounce (i just wanna dance) - фрози & joyful

U videu koji je podijelila na TikToku, Janice je podijelila pogled na svoju "srebrno sivu istrošenu" ogradu. Ali umjesto da izdvoji malo bogatstvo za zamjenu, ona je umjesto toga potpuno transformirala izgled svog vanjskog utočišta koristeći samo malo boje.

Boja, čija cijena počinje od 8 eura, namijenjena je za dodavanje boje cijelom vrtu, a ne samo drvu, a može se koristiti i na metalu, terakoti, cigli i kamenu.

Janice je bila toliko oduševljena rezultatima da je otkrila kako je i ove godine razmišljala o bojanju svoje pergole u istu boju. Videozapis je od tada postao viralan, prikupivši nevjerojatnih 95 tisuća pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:55