Božićna priča by Royal Cotton

Srebrno-bijeli Božić s dozom skandinavskog stila Vanje Crvenke

Pripremate se za blagdane, polako čistite dom planirajući kako ćete ga urediti, ali i razmišljajući što ćete kupiti ratu, sestri, prijatelju ili djevojci?

Odgovor na sva ta pitanja možete pronaći u asortimanu brenda Božićna priča by Royal Cotton. Riječ je o brendu koji se uspješno bavi apliciranjem duhovitih i originalnih natpisa na šalice i majice, ali i izradom prigodnih blagdanskih ukrasa.

Vanja Crvenka, vlasnica brenda, ističe kako se izradom adventskih vijenaca počela baviti iz vlastitoga gušta još prije nekoliko godina, ali svaki put u drugačijim stilovima. Tako se ove godine, prateći trendove u uređenju doma, inspirirala skandinavskim stilom te odlučila za srebrno-bijele vjenčiće koje izrađuje od šiblja i raznih dekoracija, od anđela i snjegovića do kuglica. Reakcije su premašile njezina očekivanja, a osluškuje i želje klijenata pa prema narudžbama ubacuje dodatne detalje i druge boje.

- Otkud mi inspiracija? Doslovno sjednem, gledam u prazan vijenac i počnem ga raditi. Tako mi dolaze ideje, nemam neku viziju odmah na početku - smije se Vanja. Više možete pogledati na FB profilu Božićna priča by Royal Cotton.

Foto: Neja Markičević/Hanza Media, Božićna priča by Royal Cotton

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 23:59