LINIJA PROIZVODA CASA

NOVA KOLEKCIJA ZA ČETVERONOŠCE: Posudice i krevetići koje će obožavati vaše kućni ljubimci

 PerezOchando
Što kažete na najnoviju kolekciju poznatog španjolskog studija?

Nova kolekcija posudica i krevetića proizašla iz španjolskog dizajnerskog studija PerezOchando apsolutno nas je oduševila svojim dizajnom, a ne sumnjamo da će isto postići i kod vaših kućnih ljubimaca. Naime, upravo je njima namijenjena ova simpatična kolekcija pod nazivom Casa.

Kako bi kućica bila što stabilnije strukture, korištena je specijalna plastična konstrukcija koja je zašivena u tkaninu. Prednji dio kućice ima vrata koja se bez problema otvaraju i zatvaraju, a pričvršćivanjem na dršku mogu ostati potpuno otvorena. Kada se vrata kućice zatvore, ljubimac tako dobiva još više privatnosti.

Lansirana linija proizvoda za vaše četveronošce (pse i mačke) sastoji se od posuda za jelo te krevetica/kućice, a njihov dizajn odlikuje se udobnošću, funkcionalnošću i jednostavnošću. Proizvodi namijenjeni kućnim ljubimcima zapravo su novost kada je riječ o ovom dizajnerskom studiju. Ovaj praktičan proizvod jednostavno je seliti u bilo koji dio prostora ili ga nositi bilo gdje izvan kuće.

Osim funkcionalnosti ovim cool lansiranih proizvoda, veliki je naglasak i na estetici same kolekcije za kućne ljubimce. Naime, namjera dizajnera bila je upravo ta da se predstavljeni predmeti prilagode potrebama životinja, ali istovremeno vizualno uklope u uređenje suvremenih domova.

Izvor: designboom.com

Foto: PerezOchando

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 17:47