Biljni ukrasi za ubruse

Najjednostavniji način ukrašavanja blagdanski stol jest ...

 

Okupljanje oko blagdanskog stola uvijek je svečana prilika, a u tim situacijama osim ukusne hrane pažnju uvijek privuče i način na koji smo svoj stol ukrasili kako bismo svojim gostima dodatno uljepšali doživljaj. Kada mjesta na stolu nema mnogo i hrana je prava zvijezda večeri, ukrasi koje biramo moraju zauzimati minimalno prostora, a postići maksimalni efekt.






Naravno, to ne znači da biste od ukrasa trebali odustati, nego upravo suprotno! Najjednostavniji način kako ukrasiti svoj blagdanski stol jest da pretvorite svoje tanjure, ubruse i pribor za jelo u šarmantnu dekoraciju.





Sve što vam za to su treba špaga ili ukrasna vrpca i listići lijepog zelenila, cvijeće ili pak obične grančice čiji će minimalistički izgled učiniti više za vaše stol nego gomila dekoracija natrpana u njegovom središtu. Ubruse i pribor pretvorite u male paketiće koje ćete ukrasiti grančicom bora, ružmarina ili pak eukaliptusa, a sve zaokružite karticom na kojoj ste napisali ime svoga dosta. U nastavku pogledajte predivne i inspirativne ukrase za stol koji će vas nadahnuti da pripremite zelenilo već za iduću večeru u svome domu!!










Izvor: Gardenista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 17:17