Svatovi u šoku

Kako se ova mladenka pojavila na svojoj svadbi vjerojatno nikad nitko nije

 TikTok/Screenshot/weddingideas8

Neke mladenke vole slijediti tradiciju na vjenčanju i ne vole iznenađenja, a neke mladenke jako vole odstupiti od uobičajenog i prave su avanturistice. To je jedna od podjela mladenki, a ima ih mnogo. Glavna zvijezda viralnog videa pripada članici druge skupine. Naime, samo doći na svadbu nije bilo dovoljno dobro i zanimljivo za ovu mladenku. Očito je željela da gosti dobro upamte njezino vjenčanje pa je ovako "uletjela" na ceremoniju. Ona se, naime, sa kata kuće spustila ne stepenicama nego uz uz pomoć užeta koje je držala u jednoj ruci.

image
TikTok/Screenshot/weddingideas8

- Čim sam je vidio na stepenicama proradili su mi živci, ovo je bilo neugodno iznenađenje, svaka vam čast - komentiraju nesvakidašnji potez mladenke koji je šokirao svatove kojima je laknulo nakon što je sve dobro prošlo. Snimku šokantnog ulaska na vjenčanje objavio independent.co.uk.

Na Tiktok profilu @weddingideas8 objavljen je video koji prikazuje brojne neobične priče s vjenčanja. No, bilo je i komentatora koje je video mladenke koja se spušta s užetom s kata razočarao: "Kraj je bio tako neukrotiv. Očekivao sam nešto još dalje, nešto još veće". Inače, video je na Tiktoku lajkalo više od 660.000 ljudi.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:31