apsolutno genijalno

Kafka, Shakespeare ili Tolstoj vam govore koliko je sati: Uz ovaj sat je to sada moguće

 Kickstarter
Cijeli dan ima 720 jedinstvenih minuta, a Autorski sat ima literarni ulomak za svakog od njih

Ako volite knjige, onda ćete jednostavno obožavati ovaj genijalni sat. Takozvani „Autorski sat” ne kazuje samo vrijeme, već i priču. Dajući izvanredno kreativan zaokret iskustvu kazivanja vremena, Autorski sat vam omogućuje više od puke informacije o tome koliko je sati, on vam omogućuje da čitate jako dosjetljive ulomke iz književnosti kako biste saznali točno vrijeme.

image
Kickstarter

Ovo je doslovno pripovjedni način da se kaže vrijeme, Autorski sat koristi odlomke iz literature koji spominju vrijeme ... pa u 9 sati sat prikazuje odlomak iz Velikog Gatsbyja koji ima izraz "9 sati”, a u 12 prikazuje stihove iz Hamleta kad sat otkuca 12. U konačnici, Autorski sat pretvara nešto tako mehaničko poput otkucaja kazaljke u nešto mnogo hirovitije i radosnije ... pogotovo ako ste knjiški moljac ili ljubitelj književnosti.

image
Kickstarter
image
Kickstarter

Cijeli dan ima 720 jedinstvenih minuta, a Autorski sat ima literarni ulomak za svakog od njih. Opremljen niskoenergetskim elektroničkim papirnatim zaslonom, Autorski sat prikazuje tekst jasno kao čitač e-knjiga, a omogućuje vam pomicanje, zumiranje, pa čak i promjenu fontova pomoću gumba od mesinga sa strane. I sam sat ima bezvremenski dizajn sa sredine stoljeća s drvenim vanjskim dijelom, okvirima od reciklirane plastike i mjedenom ručicom koja sat čini savršenim za postavljanje na vaš zid, stol ili čak policu na knjige.

image
Kickstarter
image
Kickstarter

Autorski sat dolazi u 2 veličine, manja varijanta ima zaslon od 10 centimetara i punjivu bateriju koja može trajati tri tjedna, te veća sa zaslonom od 20 centimetara i baterijom koja može trajati do osam tjedana. Zaslon s elektroničkim papirom troši zanemarivu količinu energije i može stalno biti uključen, iako sat može automatski prijeći u način rada za uštedu energije dok spavate.

image
Kickstarter
image
Kickstarter

Mjedeni gumb omogućuje vam kontrolu veličine i fonta vašeg teksta, kao i uključivanje načina prilagođenog djeci koji automatski cenzurira riječi odraslih.

Satovi dolaze s mjedenom podlogom koja im pomaže da stoje na stolovima i policama, a veća varijanta omogućuje vam da odvojite postolje tako da možete jednostavno objesiti sat i na zid. USB priključak na stražnjoj strani omogućuje vam punjenje sata, a proizvođači u laboratoriju za mehanički dizajn čak su spremni primiti citate i odlomke od korisnika kako bi pomogli u raznolikosti repertoara Autorskog sata! Sat je sada dostupan po sniženoj cijeni od 99 $ i može se nabaviti na Kickstarter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 22:04