Wow!

Jeste li znali da dezodorans možete koristiti i za ove stvari? Genijalno!

 MOYO STUDIO/GETTY IMAGES

Tri iznenađujuća načina korištenja dezodoransa!

Većina nas koristi dezodorans svaki dan kako bismo bili svježi i mirišljavi kad izađemo i započnemo dan. Iako je na prvom mjestu osvježenje i zaustavljanje neugodnih mirisa, možete ih koristiti i za druge stvari.

image
PEOPLEIMAGES/GETTY IMAGES

Sjajno lice

Mislite da se koža na vašem licu previše sjaji? Utrljajte ili pošpricajte malo dezodoransa na prste i utrljajte ga na obraze, nos, čelo i druga mjesta na licu koja se malo masti. Ista formula koja pomaže da vaši pazusi ostanu suhi i svježi pomaže i protiv masne kože.

Trljanje bedara

Kad je ljeto i kada ste vani u ljetnoj haljini ili kratkim hlačama, možete osjetiti neugodno trljanje unutarnje strane bedara jer vam se noge neprestano trljaju. To može biti jako neugodno i izazvati iritaciju. Želite li spriječiti ovu iritaciju? Utrljajte malo dezodoransa na unutarnju stranu bedara. Ovo će riješiti problem u tren oka!

image
LIGHTFIELDSTUDIOS/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Žuljevi

Znate kada kupite nove cipele i toliko ste zadovoljni njima da ih želite stalno nositi? Nažalost, nošenje novih cipela ponekad može dovesti do žuljeva na nogama. Kako biste spriječili ovu situaciju, možete utrljati ili našpricati dezodorans na pete ili bilo koje druge dijelove stopala na kojima obično imate žuljeve. Praškasta struktura dezodoransa smanjit će trenje, što znači da IH nećete tako brzo dobiti.

Tko je znao da se dezodorans možete koristiti za mnogo više od pazuha?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:49