BOŽIĆ 2018.

Iznenadite svoje najdraže omiljenim napitkom u simpatičnim šalicama do 50 kuna

Šalice zvuče kao pomalo neoriginalan i nezanimljiv poklon, ali ne i ove!

Sigurno kraj sebe imate onu jednu osobu koja obožava čaj i zna apsolutno sve o čajevima, kao i onu osobu koja uživa satima ispijati kavu, a kada je ne ispija, onda priča o njoj. Pa koji je poklon idealniji za takve osobe od simpatičnih šalica prepunih sastojaka za kave i omiljene čajeve?

Odličan primjer jednog takvog poklona pronašli smo na blogu Maria Just Do It. Sakupite omiljene sastojke osobe kojoj poklanjate šalicu, posložite ih unutra, a šalicu umotajte u celofan.

Potrebno:
- sastojci za kavu/čaj
- šalica
- celofan
- ukrasna vrpca

Ovisno o tome koliko imate sastojaka i kakve su teksture, možete ih sve posebno posložiti u napravljene vrećice od celofana. Zatim ih postavite u šalicu, a sve zajedno omotajte jednim velikim celofanom i velikom vrpcom. I vaš je poklon spreman.

Još jedna odlična stvar je što vam za ovaj poklon ne treba veliki budžet. Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom šalicom, malo smo "pročešljali" izbor božićnih šalica u online trgovinama. Simpatične božićne šalice mogu se pronaći po cijeni od 15 kuna na više, a mi smo izdvojili nekoliko njih do 50 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 22:09