Champion Tower

Hit zgrada na društvenim mrežama. "Zagrli me!" - Ali mi smo zgrade. "Nema veze, potrebno mi je"

 anahi_hero/Instgram
Iako zgrada postoji već nekoliko godina, ponovnu pozornost je dobila kada je jedan od korisnika na Redditu napravio duhoviti meme

Smještena u komercijalnom području u jednoj od najrazvijenijih četvrti u Bnei Braku i nasuprot jednom od najvećih trgovačkih centara u Izraelu, Champion Tower dom je salona i ureda Audija, VW-a i Škode, anastala je po projektu studija Moore Yaski Sivan Architects.

Champion Tower uključuje 30 uredskih etaža iznad pet parkirnih razina i prizemlje s maloprodajom, kafićima i restoranima te velikim salonima automobila. Njegove dvije fasade komuniciraju jedna s drugom, jedna je obložena staklom u geometrijskoj bijeloj podjeli, a druga staklom u horizontalnoj i okomitoj sivoj podjeli. Dvije mase grle jedna drugu, stvarajući neobičan dijalog između građevine.

Iako zgrada postoji već nekoliko godina, ponovnu pozornost je dobila kada je jedan od korisnika na Redditu napravio duhoviti meme s naslovom: - Zagrli me!

- Ali mi smo zgrade.

- Nema veze. Potrebno mi je.

Na taj dosjetljivi naslov nadovezao se niz drugih korisnika među kojima neki komentiraju kako druga zgrada očito ne uzvraća osjećaje te je jedna korisnik dodao kako mu ovo pruža nadu da će se bar zgrade voljeti kad je ljudska rasa zaboravila kako se to radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 08:33