SAMO ZA KNJIGOLJUPCE

Gosti koji odsjednu u ovom šarmantnom apartmanu izmjenjuju se u vođenju knjižare u prizemlju

 AirBnB

Ako ste knjiški moljac koji voli putovati, onda imamo savršeno mjesto za vas da ga dodate na svoj popis. U malom škotskom selu Wigtown nalazi se knjižara pod nazivom The Open Book, koja svoj studio na katu iznajmljuje na Airbnbu. Za oko 40 eura noć, gosti ne samo da mogu posjetiti ovaj šarmantni dio Škotske, već također mogu iskusiti život vlasnika knjižare vodeći The Open Book, prenosi My Modern Met.

image
AirBnB
image
AirBnB

"Dat ćemo vam vašu vlastitu knjižaru i stan iznad, uz podršku tima ljubaznih volontera i prodavača u knjižarama kako bi vaše putovanje bilo što ljepše," objašnjava The Open Book. "Utemeljena od strane The Wigtown Festival Company, cilj je proslaviti knjižare, potaknuti obrazovanje u vođenju nezavisnih knjižara i poželjeti dobrodošlicu ljudima diljem svijeta u Škotski nacionalni grad knjige."

image
AirBnB
image
AirBnB

Uz 40-satni radni tjedan u trgovini, gosti će dobiti i prijenosno računalo, besplatni WiFi i bicikle koji će im omogućiti istraživanje prirode. Da biste saznali više o ovoj jedinstvenoj mogućnosti putovanja, možete posjetiti Airbnb stranicu The Open Book.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 10:06