FLOOF

Flafasti podni jastuk ispunjen umjetnim krznom idealno je mjesto za opuštanje

 Etsy
Ultimativni jastuk za pse ljudske veličine, Floof Couture također dizajnira vreće i za prave pse

Jeste li ikada poželjeli imati čarobno skrovište gdje biste se mogli udobno smjestiti sami? Floof! Vaša želja je ispunjena!

Istina je da među obiteljima, sustanarima i u radu od kuće može biti teško pronaći privatne trenutke za opuštanje i brigu o sebi u vašem domu—posebno ako su među vašim cimerima djeca i kućni ljubimci! Sada se konačno možete sakriti dok jedete svoje omiljene grickalice ili krišom odspavati prije večere—i sve to zahvaljujući Floofu, ultimativnom skrovištu.

Omiljeni Etsy dizajnirao je Rose osnivača Floof Couture velike jastuke mekane poput oblaka koje ćete rado koristiti kao prijenosni kutak za čitanje. Svaki Floof izrađen je ručno (otprilike 10 sati rada potrebno je za izradu samo jednog od ovih prijenosnih udobnih kutaka), a možete ih čak i prilagoditi! Dostupan u više boja, oblika i veličina, a jedan Floof košta oko 330 do 460 USD, ovisno o veličini jastuka.

Ovi pahuljasti jastuci podstavljeni su vrhunskim umjetnim krznom i zašiveni izdržljivom uzicom od brazilskog voska. Punjenje je mekano i gusto te nudi svu potrebnu potporu za opuštanje u miru.

Ultimativni jastuk za pse ljudske veličine, Floof Couture također dizajnira vreće i za prave pse! Izraz ‘floof‘ često koriste ljubitelji kućnih ljubimaca za opisivanje krznenih životinja, tako da je prikladan za psiće.

Što se tiče verzije u ljudskoj veličini, Floof je savršen dar za svakoga tko veći dio dana hoda svojim domom u ogrtaču. (I da, slobodno ga poklonite sebi.). To je ugodan kutak za odrasle!

Iskreno, ako ste se ikada zapitali kakav bi bio osjećaj biti u najmekšoj vreći na svijetu, kupnja Floofa je vaše rješenje. Nadogradnja podnog jastuka za odrasle, ova epska vreća udobna je čahura iz koje nikada nećete htjeti izaći. A uz dovoljno opuštanja, kada izronite, izaći ćete iz toga osjećajući se poput leptira spremnog uzletjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:51