SOL I PAPAR

Dan oštrih noževa, radionica za sve ljubitelje kuhanja koja se ne propušta

 Sol i papar
Omiljeno odredište svih kuhara profesionalaca, ali i kuharskih entuzijasta, foodieja, blogera te svih onih u potrazi za izvrsnim poklonima, dućan Sol i papar, smješten u zagrebačkoj Vlaškoj ulici na broju 78, organizira Dan oštrog noža, a kupce na taj dan očekuju dvije radionice brušenja noževa, izuzetni popusti na noževe oštrog roba i razna druga iznenađenja

Koliko oštar je dovoljno oštar nož? Koliko tanka mora biti oštrica da prereže papir u jednom potezu? Što je sve potrebno za kućno oštrenje noževa? Dan oštrog noža ili točnije, Dan oštrih noževa, održat će se u srijedu 27. studenog 2019. u dućanu Sol i papar te u dvorištu dućana u Vlaškoj 78, a posjetitelji će tamo saznati odgovore na ova te mnoga druga pitanja.

Zanimljiv raspored na ovom malom sajmu uključuje i dvije radionice brušenja noževa, u 13 sati te u 16.30 sati. Uz ovaj kratki tečaj profesionalaca koji svoje vještine bruse već niz godina, kupci će moći iskoristiti posebne ponude i uživati u raznim iznenađenjima.

Popusti na noževe poput ZDP-a, Tamahagane, Kunio Masutani, Mcusta, Tanaka, Mac, Tojiro i drugi moći će se iskoristiti samo u dućanu u Vlaškoj. Popusti do 25%ne propuštaju se!

Uz to, po promotivnim cijenama kuhari i kuharski entuzijasti moći će gravirati svoje najdraže noževe ili to iskoristiti kako bi nož kojeg poklanjanju nekom bio zaista jedinstven i poseban.

Dodatne informacije potražite putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj: 01/ 4610 355 te se prijavite za radionicu terminu koji im odgovara.

Ne propustite ovu priliku za nabaviti kvalitetan japanski nož po izuzetnim cijenama, nabrusiti svoje stare noževe i iskoristiti razna druga iznenađenja.

Sol i papar

Vlaška 78 (dvorište), 10000 Zagreb

+385 (0)1 4610 355

+385 (0)99 7320 726

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.solipapar.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 09:49