Glavna zvijezda blagdanskog stola

Adventski vijenac Tine Barišić

Christmas Wonderland je zlatni, sjajni i baršunasti, Iceland je ledeno sive boje, moderan i luksuzan, Winter Rose je elegantan i tajnovit, Christmas Super Star je raskošan i dominantan, a Red Carpet crven, mekan i profinjen. Sve su to adventski vjenčići zanimljivih naziva koje izrađuje Tina Barišić iz Zaprešića.

Naime, nakon što je deset godina radila u financijama, jedno je vrijeme živjela u Amsterdamu gdje je sa suprugom radila u obiteljskoj IT tvrtki, a nakon povratka u Zaprešić razmišljala je o poslu koji neće biti stresan i koji će ju uveseljavati svaki dan. Budući da joj je, uz treniranje zaprešićkih mažoretkinja, strastven hobi bilo dekoriranje doma, cvijeća i poklona, brzo je donijela odluku: izrađivat će prigodne vjenčiće.

- Uvijek sam željela otvoriti poklon-galeriju, ali odnekud treba krenuti. Skupila sam hrabrosti, kupila materijal i počela izrađivati vjenčiće. Prvo sam čekala reakcije i moram reći da sam pozitivno iznenađena. Veseli me i što mi ljudi, koji nisu zainteresirani za kupnju, šalju pohvale, a to mi zaista uljepša dan - kaže Tina koja vjenčiće izrađuje od prirodnih, laganih materijala kao što je pliš, s puno kuglica, zvjezdica i šljokica. Najčešće su širine od 35 centimetara, a mogu se izraditi i prema narudžbi.

- Najčešće ih izrađujem samoinicijativno, ovisno o tome što me inspirira, a tako im dajem i nazive. Cilj je da ne budu previše kičasti, nego elegantni, da imaju stila. Ponekad mi kupci znaju sugerirati boje ili mi daju neke smjernice od kojih krećem s izradom - dodaje. Sve što izrađuje, može se vidjeti na Facebook profilu TinaStudioDesign.

Foto: Tomislav Krišto/Hanza Media, Tina Studio Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:21