NOVI RESORT

Ovdje bismo rado proveli ljetni godišnji odmor. Provjerite zašto!

 Hyatt Regency Kotor Bay Resort
Suvremeni, ekološki dizajn i sklad vanjskih i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta hotela

Od kanjona Bokokotorskog zaljeva s Kotorom pod zaštitom UNESCO-a i starih gradskih jezgri u Budvi, Baru i Ulcinju, obala Crne Gore već godina slovi kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija, a ove godine gostima nudi novu lokaciju za odmor - Hyatt Regency Kotor Bay Resort, prvi Hyattov hotel u Crnoj Gori s predivnim pogledima na krajolik Kotorskog zaljeva.

Preuređenje resorta, smještenog na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, započelo je u studenom 2021. godine, a svečano je otvoren 1. lipnja.

image
Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Suvremeni, ekološki dizajn i sklad vanjskih i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

image
Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su inspirirani dramatičnom, ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaljeva. Posebno se ističu sadržaji premium apartmana: 12 ih ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet ima masažnu kadu na terasi. Resort je upotpunjen i prirodnom plažom te nudi dva vanjska i jedan unutarnji bazen.

image
Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Tu je i potpuno opremljen fitness centar, soba za jogu i pilates, kao i prostrani spa i wellness. Spa koncept je inspiriran poznatim ljekovitim povjetarcem zaljeva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i borova. Prave gurmane čeka i bogata ponuda od čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja.

Prostori za sastanke i događaje unutar resorta prostiru se na 500 m2 i nude idealna mjesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju.

image
Hyatt Regency Kotor Bay Resort

- Raduje nas što smo od prirode posudili elemente s kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste - izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:40