VIDEO "URADI SAM" PROJEKT

Počnite sami uzgajati voće i povrće bez ikakvog plodnog tla. Dovoljno je u običnoj cijevi izbušiti rupe...

 Youtube

Vrtlarenje je za mnoge ljude postao najdraži hobi. Još od vremena epidemije korone, kada smo morali dulje biti u zatvorenom, a izlasci su nam bili svedeni na šetnju po dvorištu ili sjedenje na balkonu, puno nas shvatilo je koliko vrtlarenje, posebice uzgajanje vlastitog voća i povrća, može biti iscjeljujuće. Pravi odmor za dušu i tijelo, a da ne pričamo koliko uzhoj vlastite hrane pomaže očuvanju financijskog budžeta kućanstva.

Ako ste i vi postali jedan od pasioniranih ljubitelja vrtlarenja, volite uzgajati razne biljke i saditi svoje voće i povrće, danas za vas imamo pravu poslasticu. Drugim riječima, trik koji će vam jako olakšati taj posao i od vašeg malog vrta napraviti pravo carstvo na koje ćete biti ponosni.

image
Youtube

Ovo je način na koji sami možete uzgojiti puno biljaka i to bez puno truda. Isto tako, ovo je način da uzgajate svoje biljke i hranu bez obzira što možda nemate dovoljno prostora za to. Video u nastavku pokazuje kako izgraditi vlastiti sustav navodnjavanja koji pomaže biljkama da uzmu potrebne minerale za rast i razvoj, bez plodnog tla na kojem bi morale biti posijane. Inače su ovakvi sustavi dosta skupi ako se odlučite uložiti u njih, ali ovako ga možete napraviti sami.

image
Youtube
image
Youtube

Pogledajte ovaj video i isprobajte ovaj fantastičan trik! Pritom se možete i zabaviti. Možete uključiti i cijelu obitelj u ovaj odličan "uradi sam" projekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:29