IDEJA ZA RUČAK

NA ŽLICU: Jednostavno i brzo varivo od teletine, kupusa, mrkve i krumpira

 Joannawnuk
Ovo varivo bit će idealan ručak, ali i večera za vrijeme užurbanih radnih dana

Priprema: 15 minuta

Kuhanje: 45 minuta

Porcija 4

Trebat će vam:

1 glavica kupusa (manja)
1 žlica masti
2 mrkve
500 g teletine od plećke
1 glavica luka
1 češanj češnjaka
2 krumpira
sol i papar

Priprema:

Nasjeckajte luk. Očistite i na kockice narežite mrkvu, nasjeckajte češnjak, a krumpir ogulite i narežite na kockice. Kupus narežite na trakice, a meso na kockice. U posudu stavite mast pa dodajte luk. Kad postane žut, dodajte češnjak, mrkvu, narezani kupus i krumpir. Zalijte vodom da povrće bude pokriveno. Začinite solju i kuhajte dok krumpir ne postane mekan, a teletina kuhana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 11:36