Petak 25. kolovoz provedite u kušanju vina Iločkih podruma uz glazbu i šetnju starim podrumom iz 15. stoljeća

Noć vina

 Karolina Savić
I ove godine, uoči 56. Iločke berbe, u petak, 25. kolovoza u čarobnom, ljetnom ambijentu terase Starog Podruma, u sjeni stoljetnih oraha i lijeski, uživat ćemo u 11. Noći Vina, vinsko - glazbenom događaju, gdje oživljavamo prošlost, uživamo u božanskoj kapljici i budimo hedonizam u sebi.

S početkom u 21:00 sat, posjetitelji 11. Noći Vina, moći će uživati u 7 odabranih vina Iločkih Podruma, koje će posjetitelji kušati na degustacijskim punktovima, zvucima jazz-a u izvedbi Sing Song Swing band-a, izdvojenoj eno-gastro ponudi restorana Stari Podrum, a naši vodiči će Vas upoznati s bogatom poviješću i dugom tradicijom proizvodnje vina, turom kroz stare vinske podrume iz 1450 godine. Nakon ponoći, priprema se lijepo iznenađenje za sve posjetitelje.

image

Noć vina

Karolina Savić

Iločki podrumi su ovaj vinsko-glazbeni događaj, održali i pretvorili u tradiciju, a tome uvelike zahvaljuju dragom prijatelju i suradniku, koji nas je nedavno napustio, pokojnom Ivici Miličeviću, dugogodišnjem direktoru ureda turističke zajednice Grada Iloka.

11. Noć Vina posvećena je Ivici, uz trajno sjećanje na dragog prijatelje, odličnog suradnika i velikog stručnjaka u turističkoj branši.

Ideju za koncept i ime samog događaja osmislio je upravo Ivica, a dalje su u zajedničkoj suradnji, razvijali i usavršavali Noć Vina, vodeći se željom da ova noć bude drugačija od svi dotadašnjih događanja u Iloku.

image

Noć vina

Karolina Savić
image

Noć vina

Karolina Savić

Zasigurno su u tome uspjeli, a to nam dokazuju i dosadašnje pozitivne reakcije svih posjetitelja i gostiju, kako Iločana, tako i gostiju iz bliže okolice, ali i onih koji dolaze iz udaljenijih krajeva Hrvatske i inozemstva i ostaju cijeli vikend u Iloku.

Pozivamo sve koji se vole opustiti uz vrhunska vina, protkana snagom Dunava i dva tisućljeća dugom tradicijom, odličnu gastro ponudu, dobru glazbu, vratiti se u povijest, uživati u lijepoj prirodi, … da dođu u Ilok, zadnji vikend u kolovozu i prvi vikend u mjesecu rujnu na tradicionalnu 11. Noć Vina i 56. Iločku Berbu Grožđa.

image

Noć vina

Karolina Savić

Cijena ulaznice je 20 €. Svi upiti i rezervacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ili tel. 032 590 088

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:23