VELIKA SURADNJA

Starbucks i Amazon otvorili kafić u kojima je narudžba još jednostavnija, a redovi ne postoje

 @starbucks Instagram/
Novi projekt nastao iz suradnje Starbucksa i Amazon Go primjer je kako bi kafići u budućnosti mogli izgledati

Prvi kafić nastao iz suradnje Starbucksa, najpoznatijeg svjetskog lanca kafića na svijetu, i Amazon Go lanca prodavaonica u vlasništvu Amazona, nedavno je otvoren u New Yorku i sve je samo ne običan. U pitanju je, naime, nova vrsta kafića u koji gosti jednostavno dolaze, naručuju kavu koju zatim na posebnom uređaju plate putem aplikacije na mobitelu, narudžbu im zatim, bez nepotrebnog čekanja u redovima, uručuju djelatnici, a potom jednostavno odlaze iz lokala.

"Amazon Go i Starbucks dijele istu viziju kada su u pitanju inovativna iskustva u njihovim poslovnicama. Kupci vole iskustvo kupovine u našim Amazon Go prodavaonicama gdje jednostavno ulaze, uzimaju što im se sviđa i odlaze bez dugog čekanja u redu da plate ono po što su došli. Zato smo sada posebno uzbuđeni da s našim kupcima možemo podijeliti vijest o ovom kafiću u kojem se svježe pripremljena hrana i napici mogu kupiti na isti način", komentirao je Dilip Kumar iz Amazona, a prenio portal Food&Wine.

Osim pick&go opcije, ova nova, drugačija poslovnica Starbucksa nudi i prostor za sjedenje sa stolovima i separeima u kojima gosti mogu doći raditi ili jednostavno odmoriti te je dostupan i onima koje prebacivanje na novu tehnologiju ipak ne privlači toliko. Tako će gosti novog kafića na Manhattanu ipak moći plaćati i na klasičan način - gotovinom ili karticom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:14