PRIJE ILI NAKON POSLA?

Ovakve još nismo vidjeli! Na popularnoj zagrebačkoj adresi rade krafne s teraninom i limoncellom

Budući da koriste nešto skuplje sastojke od kojih rade kreme, cijene njihovih krafni kreću se od 2 do 3 eura

Iz zagrebačkog A most unusual gardena, popularnog bara poznatog po širokoj ponudi koktela koji se nalazi na Horvaćanskoj cesti 3, ovih su dana najavili kako su se ove godine odlučili okušati u pripremi krafni u vlastitoj proizvodnji. Podsjećamo, donedavno je u sklopu A most unusual gardena kuhinju imala Ivana Čuljak, koja je prošle godine preselila i slastičarnicu Neka jedu kolače samostalno otvorila u Kamaufovovoj ulici.

"Puno vaših upita, malo našeg truda i vježbe i eto nas opet s krafnama. Ove goine radimo u vlastitoj produkciji i s okusima koje mislimo da mi kao Gin Garden možemo ponuditi", najavili su iz A most unusual gardena.

image
Denis Butorac/
image
A Most Unusual Garden Instagram/

A što je to toliko posebno u njihovim krafnama? Nude ih u potpuno drugačijim okusima od svega što se u gradu trenutno može pronaći. Samo neki od njih su krema u kojoj spajaju teranino i malinu, zatim limoncello i vaniliju, u dio krafni dodaju i liker od kokosa, a nude i tiramisu krafnu s likerom od kave. Osim toga, tu su još i varijante s Nutellom i sa ili bez dodatka alkohola te krema od pistacije.

image
A Most Unusual Garden Instagram/

Cijena krafni u A most unusual gardenu među višima je u gradu pa će vas tako alkoholne varijante koštati 3 eura, krafna s pistacijom 2,50 eura, a s Nutellom 2 eura. Mogu se naručiti u lokalu, a pakiranja za van moguća su uz najavu i rezervaciju u lokalu ili telefonski. Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:51