Novo mjesto

Otvoren je Maredo Beach Bar u Dubrovniku, uz koktele nude i hranu, a imaju i ‘asa u rukavu‘

 Press
Ako se nađete na plaži bara u uvali Lapad u vrijeme zalaska sunca, uživat ćete u spektakularnom pogledu

U samom srcu uvale Lapad ovog je vikenda otvoren novouređeni Maredo Beach Bar. U suradnji s Best Restaurants Group, vlasnicima poznatih restorana Maredo i El Toro u Zagrebu, stvoreno je tako novo odredište za zabavu u Dubrovniku. Cilj im je, naveli su u priopćenju, neprestano se nadograđivati te se već sljedeće godine usredotočiti na daljnji razvoj i proširivanje gastronomske ponude na svim objektima Sunset Beacha.

"Maredo Beach Bar teži postati ultimativna destinacija koja nadmašuje očekivanja uobičajenih barova na plaži, pružajući vrhunski beach party uz izvrsnu ponudu hrane i pića, uzbudljivu atmosferu te nevjerojatan pogled na zalazak sunca", izjavili su prilikom svečanog otvorenja.

image

Maredo Beach Bar

Press
image

Maredo Beach Bar

Press

Svaki dan od 17 sati gosti mogu uživati i opustiti se uz posebnu listu koktela koja je dostupna po promotivnim cijenama. Gosti imaju priliku istražiti i različite okuse i uživati u posebnoj ponudi ovog beach bara.

image

Maredo Beach Bar

Press
image

Maredo Beach Bar

Press

Maredo Beach bar nalazi se na adresi Šetalište kralja Zvonimira 17 u Dubrovniku, a posebno je lijepo biti na njihovoj terasi u vrijeme zalaska sunca i uživati u prizoru. To im je svakako "as u rukavu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:30