S njom nećete pogriješiti

Ako birate najbolje za sebe i svoju obitelj, onda je piletina ovog proizvođača jedino rješenje

Nije tajna da Međimurci znaju uživati u hrani te da posebnu pažnju, među ostalim, posvećuju upravo kvaliteti

Bez obzira na to je li favorit vaše obitelji slasno cijelo pile s, primjerice, mlincima ili finim, hrskavim krumpirom ili se sve generacije za stolom ipak najviše vesele sočnim pohancima, jedno je sigurno, ako je meso koje birate kvalitetno, već ste obavili pola posla. Prije same pripreme, logično, na redu je kupovina, a budući da se svijest oko podrijetla namirnica sve više podiže, a pažnja se napokon skreće i na što pomnije čitanje deklaracija, nije nimalo čudno da se upravo Međimursko pile nalazi u sve više potrošačkih košarica.

image
Josip Matić/Real Grupa

Svi procesi proizvodnje strogo su kontrolirani, a na svojim farmama posebno su usredotočeni na biološku sigurnost i čistoću pa možete biti sigurni da za svoju obitelj kuhate s namirnicom koja zadovoljava najviše standarde.

U pitanju je, naime, brend koji je prvi na hrvatskom tržištu dobio certifikat "Uzgojeno bez antibiotika", što i sami ponosno ističu na uočljivim zelenim pakiranjima koje možete pronaći u trgovinama. U slučaju da ste se ikada pitali što to točno znači i zašto je uopće važno, dobro je spomenuti kako su u pitanju pilići koji nikada nisu primili baš nikakve antibiotike u bilo kojoj fazi svog životnog ciklusa.

image
Press

Proizvode pod nazivom Međimursko Pile proizvodi PP PIPO iz Čakovca, a njihov proizvodni lanac od hrane za piliće do finalnog proizvoda kojeg kupujemo u supermarketima temelji se na sustavu KSS, odnosno posebna se pažnja posvećuje kvaliteti, sigurnosti i sljedivosti. Svi procesi proizvodnje strogo su kontrolirani, a na svojim farmama posebno su usredotočeni na biološku sigurnost i čistoću pa možete biti sigurni da za svoju obitelj kuhate s namirnicom koja zadovoljava najviše standarde.

Kako prepoznati zdravo, domaće pile?

Kako bi vaša domaća juha, pečeni picek ili pohanci bili kao nekada bakini, važno je znati odabrati pravi proizvod. Ono po čemu ćete znati da je upravo Međimursko pile najbolji izbor jest žuta boja kože mesa, umjerena masnoća te svježina koju ćete najbolje prepoznati po zdravoj boji, ugodnom mirisu i teksturi mesa.

image
Josip Matić/Real Grupa

Da zbilja brinu o kvaliteti namirnice koju zadovoljni kupci diljem zemlje donose u svoje kuhinje, dokaz je i certifikat "Dokazana kvaliteta Hrvatska", koji je svojevrsno priznanje posvećenosti vrhunskoj kvaliteti proizvoda. To su prepoznale i brojne mame pa je jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda, cijelo pile, ujedno i nositelj oznake "Odabrale mame".

image
Josip Matić/Real Grupa

U slučaju da ste sve to već znali i vjerni ste kupac njihov proizvoda, posebno bi vas mogla razveseliti vijest da pod brendom Međimursko pile odnedavno možete pronaći i novi proizvod - marinirano Međimursko pile s bučinim sjemenkama. Stvoreno je za sve one koji najviše vole one najhrskavije dijelove pečenog pileta, a bučine sjemenke čine ga još ukusnijim.

Dodatan plus je i to da ovaj proizvod obiluje hranjivim sastojcima, a budući da je, kada se ispeče, toliko slastan i pucketav u ustima, obožavat će ga čak i oni najmlađi i najizbirljiviji za stolom. Najbolje od svega, ne trebate ga čuvati kao as iz rukava samo za nedjeljni obiteljski ručak jer je dovoljno jednostavan za pripremu i usred tjedna. Dolazi u vrećici za pečenje, a sve što trebate jest staviti ga u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i peći otprilike 80 minuta, taman dovoljno da obavite ostale svakodnevne poslove pa s obitelji na kraju dana zadovoljni sjednete za stol.

Uz lansiranje novog proizvoda, predstavljen je i novi spot za kampanju Međimursko pile u kojem je zablistala naša poznata hrvatska televizijska voditeljica, Marijana Batinić. Njezina izuzetna elegancija i autentičnost čine je idealnim izborom za predstavljanje branda Međimursko pile u potpuno novom svjetlu.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i tvrtke Perutnina Ptuj – PIPO.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:12