Stanite na kočnicu

Zbog pritiska da vjenčanje mora biti savršeno za Instagram mladenke gube poveznicu s realnošću


Dina Plevnik Hajduk
16.10.2017.11:40
Zbog pritiska da vjenčanje mora biti savršeno za Instagram mladenke gube poveznicu s realnošću
iStock

sažeto

Pritisak koji donose toliko željeni lajkovi posebno je izražen u vsijetu vjenčanja


Dina Plevnik Hajduk
16.10.2017.11:40

Djevojke koje su velik dio života provele birajući idealnu fotografiju za Facebook ili Instagram danas postaju mladenke kojima društvene mreže stvaraju velik pritisak pri organizaciji vjenčanja.

I bez razmišljanja o društvenim mrežama vjenčanje je stresan dan u kojem se moraju poklopiti lijepo vrijeme, savršena haljina, odlično raspoložena rodbina, dobar bend, hrana, dovoljno pića i svećenik koji neće držati propovijedi nevezane za ceremoniju koja slavi ljubav pa je dodatan pritisak zbog 'savršenih fotografija' nemoguće izdržati.

Stručnjaci iz agencije za vjenčanja Bijou Bride za britanski Metro otkrili su kako se moderne mladenke zamaraju bespotrebnim detaljima zbog kojih će vjenčanje izgledati jednako dobro poput vjenčanja Instagram zvijezda, a na koje bacaju novac, živce i suze - u slučaju da ne uspiju dobiti efekt koji su željele.

Fokusiranjem na detalje 'vrijedne fotkanja' gubi se doticaj sa stvarnošću i razmišljanje o pravim povodima vjenčanja, a to su ulazak u bračni odnos i slavlje ljubavi s najbližim i najdražim osobama.

Naravno, nitko ne kaže da trebate odustati od lijepog vjenčanja, ali na prvo mjesto stavite detalje u kojima ćete vi i vaš mladoženja iskreno uživati, a tek onda brinite o fotkama koje će ionako biti najljepši ako ćete na njima izgledati sretno i zaljubljeno.

Instagram

vjenčanje

mladenka

bubble vjenčanja

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter