CARSTVO ŠTIKLI, HALJINA I RUBLJA

Zavirite u raskošni ormar glazbene dive Mariah Carey


Iris Hazler
31.08.2017.09:15
Zavirite u raskošni ormar glazbene dive Mariah Carey
Reuters

sažeto

Glazbena diva, glumica, dizajnerica i spisateljica Mariah Carey poznata je po svom glamuroznom načinu života i ekstravaganciji


Iris Hazler
31.08.2017.09:15

Mariah obožava sve što je skupo, ne libi se to pokazati, a svoj ekstravagantan stil obožava upotpuniti s upadljivi i blještavim detaljima. Pop zvijezda, koja je trenutno na turneji s Lionelom Richiejem,za Vogue je otvorila vrata svog raskošnog walk in ormara koji je veličine jednog prosječnog stana i otkrila koje se sve stvari u njemu nalaze.

 Potpuno očekivano, Mariah ima kolekciju cipela koja seže do stropa, a među njima su brojni modeli obuće Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Manolo Blahnik i ostalih, savršeno posloženih po bojama.

Posebna ladica je samo za sunčane naočale bez kojih Mariah ne izlazi iz stana, a ponekada ni zatvorenih prostora, a šljokičaste haljine krase i samu garderobu poput skulptura.

Ispijajući šampanjac, Mariah je otkrila i detalje o svojem sakupljanju memorabilija Marilyn Monroe, a nije odoljela pohvaliti se i zavidnom kolekcijom senzualnog donjeg rublja.

ž

moda

cipele

Mariah Carey

donje rublje

sunčane naočale

ormar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter