POKRENITE SE

Vretenaste noge i čelična guza? I vi ih možete postići u tren!


100posto
09.10.2018.14:45
Vretenaste noge i čelična guza? I vi ih možete postići u tren!
iStock

sažeto

Lijepe i vretenaste noge i stražnjica nisu samo mit, a dovoljno je samo nekoliko stvari kako biste ih i vi postigli


100posto
09.10.2018.14:45

Duge vitke noge i čvrsta obla stražnjica fizičke su odlike kojima teži većina žena, a uz malo vježbanja i adekvatne obuće – mogu se lako postići.

Fizička aktivnost osnovna je za dobro zdravlje, ali i za lijepo oblikovano tijelo. Neka vam odlazak u teretanu postane ispušni ventil kojim ćete se osloboditi svakodnevnog stresa, a dobri rezultati pomoći će vam i kod podizanja samopouzdanja! Svakako trenirajte cijelo tijelo, ali se fokusirajte na vježbe koje će vam ojačati i formirati noge i guzu.

iStock

Kako bi vam noge dobile željenu vretenastu formu, idealne su i vježbe poput pilatesa i joge, ali i bicikliranje. Bicikl će na najbolji način pokrenuti mišiće u nogama, posebice kvadriceps, ali i mišiće guze. Ne samo da ćete vožnjom bicikla jačati svoje mišiće, nego ćete uživati na svježem zraku i svakako uštedjeti novce ako vam bicikl postane osnovno prijevozno sredstvo. Hodanje i lagane šetnje jednako tako dobro utječu na mentalno zdravlje, ali i na vaše mišiće.

Ono što je najbitnije kod svih ovih aktivnosti, od teretane pa do šetnje, jest obuća koju koristite. Nerijetko neadekvatna obuća može izazvati više problema i štete nego što razmišljamo, a to si nikako ne smijete dopustiti. Bez obzira na građu i aktivnosti koje planirate, uvijek birajte kvalitetu.

iStock

Novitet na tržištu su upravo tenisice u kojima možete uživati u slobodno vrijeme, ali ih koristiti i za vrijeme napornijih i izazovnijih treninga, a koje će dodatno aktivirati mišiće u donjem dijelu vašeg tijela. Zahvaljujući zaobljenom potplatu, Walkmaxx Athleisure može poboljšati aktivaciju mišića zbog čega ćete automatski biti u boljoj formi i osjećati se bolje i kod laganih šetnji. Kada su u pitanju intenzivni treninzi, ovi modeli omogućavaju jednoliko raspoređen pritisak tjelesne mase, tako da ne morate brinuti o držanju i pritisku na svoje zglobove.

A za sam kraj je idealno što model sa zaobljenim potplatima vizualno izdužuje noge što će ih dodatno učiniti vretenastima i neodoljivim!

zdravlje

tenisice

vježbanje

guza

stražnjica

noge

Walkmaxx Athleisure

newsletter

Prijavite se na Newsletter