Od pasent frizura i križeva do modnih ikona

Vodimo vas kroz evoluciju stila Victorije i Davida Beckhama


Dina Plevnik Hajduk
14.04.2017.18:50
Vodimo vas kroz evoluciju stila Victorije i Davida Beckhama
Reuters

sažeto

Premda su imali jednake frizure, nosili istu odjeću, ogromne križeve i lude modne kombinacije, milijuni obožavatelja kopirali sve što su nogometaš i pjevačica obukli na sebe


Dina Plevnik Hajduk
14.04.2017.18:50

1997. krenula je jedna od najvećih ljubavnih celebrity priča našeg doba.

David je tada bio nogometaš u usponu, a ona jedna od najpoželjnijih djevojaka na svijetu, zahvaljujući grupi Spice Girls koja je tada žarila i palila pop scenom.

Već 1998. David i Victorija su se zaručili, a samo godinu nakon toga i vjenčali što je zapečatilo veliku ljubav para koji je brzo došao na glas najvećih trendsetera Velike Britanije.

Premda su imali jednake frizure, nosili istu odjeću, ogromne križeve i lude modne kombinacije, milijuni obožavatelja slijedili su svaki njihov modni pomak i pomno kopirali sve što su nogometaš i pjevačica obukli na sebe.

Ovaj vječno dotjerani par malo se opustio tek nakon selidbe u Ameriku, a kad su odustali od zajedničkih kombinacija, prekvarcanog tena i nakita s vjerskim motivima, postali su cijenjeni i u modnim krugovima.

Pogledajte kako je izgledalo modno putovanje slavnog bračnog para:

Zaruke 1998. Zgodna Spajsica nosi svoje zaštitne znakove - minicu i smeđi ruž, a perspektivni nogometaš dugi kožni mantil. Već na ovoj fotografiji imaju zajednički detalj - crne dolčevite, a ovo je možda zadnji put da smo vidjeli Victoriju da se ovako široko smije.

Reuters

Kraj 1998. Par se šiša na prepoznatljive kratke frizure, nosi pasent potkošulje i tu kreće era Vic i Becksa kao moćnog para!

Reuters

2001. Ona ima dugu kosu, još dulji križ i goli trbuh, a u svemu je vjerno prati njezina mišićava polovica

Reuters

2002. Beckhamovi su našli novog frizera, i nabacili nove pramenove u plavoj boji.

Reuters

2003. Za jednu važnu svečanost, par je zablistao u bijelom od glave do pete, a mnogi su primijetili da Victoria ima nove silikone

Reuters

2006. Ovo je bio jedan od gorih modnih trenutaka za obitelj Beckham. Za posjet Italiji ona je odabrala izgužvanu haljinu, a on look modernog šegrta Hlapića.

Reuters

2011. Engleski svadbeni look i suludo visoke Louboutinke za vjenčanje Kate Middleton i princa Williama

Reuters

2013. Napokon izdanje koje smo čekali. David i Victoria usvojili su pročišćen, elegantni look po kojem ih danas prepoznajemo

Reuters

2014. Ponovno u bijelom, ali ovaj put u mnogo finijem izdanju!

Reuters

2017. Victoria i David više se ne oblače kao sijamski blizanci, a i ne viđamo ih toliko zajedno. Tu i tamo objavljuju sretne obiteljske fotke na Instagramu.

moda

David Beckham

Victoria Beckham

stil

evolucija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter