Joyce Bonelli

Vizažistica Kardashianki ima par super savjeta za pakiranje šminke za let


Dina Plevnik Hajduk
31.08.2017.08:45
Vizažistica Kardashianki ima par super savjeta za pakiranje šminke za let
Instagram

sažeto

U koferu kozmetiku fiksirajte odjećom


Dina Plevnik Hajduk
31.08.2017.08:45

Ako ste ikad gledali seriju "Keeping Up With The Kardashians" sigurno ste zamijetili ženu platinasto plave kose, koja često putuje s Kardashianima i Jennerima.

Radi se o Joyce Bonelli, vrlo dobroj prijateljici obitelji i celebrity vizažistici koja je zaslužna za mnoge odlične beauty lookove koje smo imali priliku vidjeti na Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kendall i Kylie.

Kad nije angažirana od strane slavnog reality klana, Joyce šminka zvijezde poput Chrissy Teigen i Salme Hayek, a njezin glamurozan posao uključuje i brojne letove, na koje mora ponijeti hrpu kozmetike.

Tko bi onda bolje mogao znati kako spakirati šminku za putovanja?

Ponesite što više šminke u torbu koja ide s vama u avion

Kad pogledate bočice i tubice s puderima, vidjet ćete da na mnogima piše da su lakši od 3.4 oz, što znači da ih smijete nositi u avion. Što više šminke spakirajte u torbu koja s vama ide u avion, poručila je Joyce čitateljima časopisa In Style i otkrila kako mnoge zvijezde žele da im popravi šminku prije nego slete što uključuje puder, umjetne trepavice i ruž.

Nemojte riskirati s preparativnom kozmetikom

Bilo bi bolje da i kozmetika za njegu ide s vama, a ne u kofer pa u startu ponesite proizvode u veličinama koje smijete nositi u carry-on prtljagi. Za vrijeme leta koža se isušuje pa je dobro nanijeti hidratantnu kremu i sprej za osvježavanje lica.

Ograničite kretanje po torbi

Kozmetički proizvodi lako se mogu razliti, a ambalaža može puknuti. Stavite pojedinačne proizvode koji bi mogli curiti u plastične vrećice, a prostor između njih fiksirajte odjećom kako ne bi letjeli po torbi.

make up

šminka

Kardashian

vizažistica

jenner

Joyce Bonelli

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter