KAKVA CARICA

Victoria Beckham napokon otkrila zašto se ne smije u javnosti


Iris Hazler
29.03.2017.13:05
Victoria Beckham napokon otkrila zašto se ne smije u javnosti
Profimedia

sažeto

Victoria Beckham oduševila je javnost majicom iz vlastite kolekcije s duhovitim natpisom


Iris Hazler
29.03.2017.13:05

Bivša pjevačica i odlična modna dizajnerica poznata je po tome da se ne smiješi u javnosti, a na duhovit način je otkrila i zbog čega. Uhvaćena na aerodromu u Los Angelesu, pred paparazzima se pojavila u bijeloj majici s natpisom '''Fashion Stole My Smile'' (Moda je ukrala moj osmijeh) koju je kombinirala s crnim hlačama širokog kroja. Naravno, neizbježne glomazne sunčane naočale su upotpunile cjelokupni look, baš kao i nedostatak osmijeha na licu.

Profimedia

Majica s natpisom odgovorila je na jedno od najčešće postavljenih pitanja kada je riječ i Victoriji, a ista se može naći u njezinoj modnoj liniji. Ovaj komad košta (čak) 95 funti, a možeš ga nabaviti na njezinoj web stranici. Victoria je za Vogue otkrila i kako je došlo do nastanka '''Fashion Stole My Smile'' majice.

Press Foto

''Nedavno sam lansirala kolekciju u suradnji s američkim brendom Target. Kolekcija je puna uzoraka, jarkih boja, a ima i jako puno dječjih komada odjeće. Dizajniranje robe za klince za svim tim bumbarima, pčelicama i zečićima mi je zaista izvuklo osmijeh na lice. Stoga sam željela kreirati nešto što će obilježiti taj osjećaj i tako je nastala '''Fashion Stole My Smile'' majica''.

Profimedia

moda

Victoria Beckham

modni dizajn

majica s natpisom

T-shirt

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter