REEBOK X VICTORIA BECKHAM

Victoria Beckham nakon linije kozmetike kreće u dizajniranje sportskih komada


Iris Hazler
09.11.2017.18:30
Victoria Beckham nakon linije kozmetike kreće u dizajniranje sportskih komada
Profimedia

sažeto

Brend Reebok danas je najavio partnerstvo s Victoriom Beckham 


Iris Hazler
09.11.2017.18:30

Britanska dizajnerica i ikona stila današnjice koja se pridružila globalnoj Reebokovoj zajednici uspješnih i beskompromisnih žena.

Praveći tako društvo Ariani Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman i Teyani Taylor, pomiče nove granice Reebokove dugogodišnje misije osnaživanja žena da budu najbolja verzija sebe. Ovo dugoročno partnerstvo bit će ojačano novom i odvažnom kolekcijom Reebok x Victoria Beckham.

Press Foto

Modno osviještena Victoria Beckham dizajnerica je svjetskog renomiranog brenda, koja kao i sve njezine kreacije odiše samouvjerenošću, snagom i smjelošću. Reebok koji je kroz svoju dugogodišnju povijest žene stavljao u prvi plan, između ostalog predvodeći i ženski fitness pokret još od 1980-ih godina, nastavlja isto činiti i danas ulazeći u snažna partnerstva te odvažne marketinške kampanje i kolekcije.

Sva dosadašnja Reebokova partnerstva s renomiranim dizajnerskim kućama, kao što su Cottweiler i Vetements, pa sve do suradnje s  David Clark Company, iz koje je proizašla ultimativna čizma visokih performansi za astronaute, omogućila su Reeboku da bude u prvom planu visokotehnološke i modne industrije.

“Jako sam uzbuđena što se upuštam u ovo partnerstvo temeljeno na jednakim vrijednostima. Kreirajući vlastite kolekcije isticala sam i poticala žensko dostojanstvo, hrabrost i samouvjerenost što je dugogodišnja Reebokova ideologija. Oduvijek sam imala želju dizajnirati sportsku odjeću i pobjeći od tradicionalnog dizajna. Posjedujem ogromnu količinu sportske odjeće u svojoj garderobi, i oduševljena sam što ću se udružiti s Reebokom u ovoj pustolovini”, izjavila je Victoria.

moda

Victoria Beckham

suradnja

Reebok

sportska odjeća

modna kolaboracija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter