bubble štivo

Uzmite knjigu i uživajte u prirodi: Ova tri ljubića uljepšat će vam ugodne proljetne dane


100posto
29.04.2018.18:00
Uzmite knjigu i uživajte u prirodi: Ova tri ljubića uljepšat će vam ugodne proljetne dane
iStock

sažeto

Uz predivno vrijeme ima li čega boljega od čitanja dobre knjige u prirodi


100posto
29.04.2018.18:00

Stiglo nam je proljeće. U ovo doba godine čovjek ima samo želju dane provoditi u prirodi i na zraku ne bi li upio tople zrake sunca. A što nam najviše treba u tom trenutku? Jedna dobra knjiga uz koju se možemo odmoriti i uživati u danu bez opterećenja. Zato smo vam mi pripremili tri nama najbolja ljubića za ove prekrasne proljetne dane.

Sjene vječne ljubavi (Znanje) - Alyson Richman

Ovo je roman koji će u čitatelju probuditi svaku nadu u sudbinsku ljubav bez ikakvih pogovora. Josef i Lenka zaljubili su se u Pragu netom prije Drugog svjetskog rata i ne mogu zamisliti život jedno bez drugog.

Promo

Lenka gradi svoj život kao slikarica dok Josef postaje sve bolji doktor. Pod pritiskom nacističke okupacije bivaju razdvojeni i čini se da je prisilni raskid njihove veze predviđen zauvijek. Oboje su se izgubili u svijetu, međutim, sudbina im se osmiješila i odlučila im dati još jednu šansu. Njihovi pogledi ponovno se susreću desetcima godina kasnije u centru ljudske civilizacije, u New Yorku.

Slatko – gorko (Mozaik) - Stephanie Danler

Mlada Tess suočava se prvim korakom u osamostaljenje. Odlučuje započet život iznova i odlazi u epicentar svih događanja, New York. Zna da su njene ambicije puno veće no što ih može ostvariti u provincijskom gradiću u kojem je odrasla.

Promo

Iako većina njenih vršnjaka u taj grad odlaze kako bi postali poznati glazbenici, glumci ili dizajneri, ona odlučuje da je njen životni poziv postati najbolja konobarica u gradu. Osjećaj usamljenosti potencira želju za povezivanjem s ljudima no to ju dovodi u ljubavni trokut koji joj drastično zagorča život.

Djevojka koju si ostavio za sobom (Profil) – Jojo Moyes

U Francuskoj 1916. godine Sophie, čiji je muž u ratu na bojišnici, mora brinuti za sigurnost svoje obitelji, što je dovodi u velik problem. Zapovijeda joj se da mora posluživati njemačke časnike u svojem hotelu što njenu obitelj dovede u potpuni nemir.

Promo

Njemački Kommandant ugleda Sophien portret, koji je naslikao njezin poginuli suprug, te se u njemu rađa strašna opsesija. Sophie to navodi na strašnu životnu odluku. Jedno stoljeće nakon toga ta ista slika i dalje visi na zidu. Slučajno se saznaje prava vrijednost slike pa tako i njena povijest što Livin svijet obrne naopako.

knjige

bubble štivo

čitanje

proljeće

ljubić

newsletter

Prijavite se na Newsletter