VEĆ VIDIMO GUŽVE

Uskoro nam stiže kolaboracija H&M-a i Moschina


Iris Hazler
15.04.2018.18:55
Uskoro nam stiže kolaboracija H&M-a i Moschina
Reuters

sažeto

Iduća H&M dizajnerska suradnja je s Moschinom – kultnom talijanskom robnom markom kojoj je Jeremy Scott udahnuo svježu energiju pop-kulture od kada je postao kreativni direktor 2013. godine


Iris Hazler
15.04.2018.18:55

Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M bit će dostupna od 8. studenoga, online i u odabranim H&M trgovinama širom svijeta.

 

A post shared by Moschino (@moschino) on Apr 15, 2018 at 1:41am PDT

Poziv uživo, između Jeremyja i Gigi, koji je u ponoć iznenadio goste važnim vijestima, prikazan je na digitalnim zaslonima na MOSCHINO partiju na Coachella festivalu u Kaliforniji. Jeremy Scott i Gigi Hadid odjenuli su prve kombinacije iz MOSCHINO [tv] H&M kolekcije pune vitalnosti, razigranosti i humora koji su ovu modnu marku učinili jednom od najomiljenijih u današnjem svijetu mode. Jeremy Scott je dizajnirao nove muške i ženske MOSCHINO kolekcije, kao i bogati asortiman modnih dodataka, uz pokoje dodatno iznenađenje.

 

A post shared by Moschino (@moschino) on Apr 15, 2018 at 5:25am PDT

''Jako sam uzbuđen zbog suradnje MOSCHINO [tv] H&M. Moje životno djelo je povezivanje ljudi kroz modu, a ova suradnja će mi omogućiti da doprem do više obožavatelja nego ikada do sad'', ističe Jeremy Scott, kreativni direktor za MOSCHINO.

 

A post shared by Moschino (@moschino) on Apr 15, 2018 at 4:21am PDT

''MOSCHINO [tv] H&M je savršena suradnja kada je u pitanju moda današnjice, jer uspješno spaja pop, uličnu kulturu, logotipove i glamur. Jeremy Scott je fantastičan – jako dobro zna kako se poigrati s modom i povezati sa svojim obožavateljima širom svijeta'', naglašava Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica za H&M.

Press Foto

MOSCHINO [tv] H&M kampanja je izrazito inovativan televizijski koncept, koji spaja društvene i tradicionalne medije kako bi se ostvarila prisutnost na što većem broju platformi – zadivljujuće i uzbudljivo novo iskustvo u digitalnom svijetu.

moda

H&M

Moschino

modna suradnja

modna kolaboracija

Jeremy Scott

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter