bubble štivo

Tri sjajne knjige uz koje vam ni zahlađenje koje najavljuju neće teško pasti


100posto
21.10.2018.12:00
Tri sjajne knjige uz koje vam ni zahlađenje koje najavljuju neće teško pasti
iStock

sažeto

Najavljuje se zahlađenje, zato nabavite hrpu dobrih knjiga i uživajte


100posto
21.10.2018.12:00

Konačno je vikend. Imamo cijele dane samo za nas i ono što nas najviše zabavlja i ispunjava. Mi znamo točno što želimo, a to je čitati dobre knjige. Zato smo za vas izvukli tri odlična romana uz koja se možete odmoriti i uživati. Poklonite si malo uživancije uz sljedeće naslove.

Nebo je naše - Luke Allnutt

Allnutt nas je odlučio istinski dirnuti napisavši ovu knjigu. "Nebo je naše" je djelo koje svakako ne bi trebali propustiti ako ste ljubitelji inspirativnih životnih priča koje će vas nadahnuti. Život Roba Coatesa je savršen. Pored njega je žena njegovih snova koju beskrajno voli, imaju veliku gradsku kuću u Londonu i najveće bogatstvo od svega je njihov sin Jack uz kojeg im svakodnevica ima avanturistički odjek.

Promo

Rob ne vidi kraj svojoj sreći, sve dok mu se obitelj ne suoči s teškom bolešću. Tada Rob ostane sam. Sve što mu preostaje jest slikanje krajolika i zgrada koje je posjećivao sa sinom. U trenutku kad je mislio da je sve izgubljeno dogodi mu se nevjerojatno putovanje i vraća se u život.

Igra ljubavi i mržnje - Sally Thorne

Igrice. Kada netko s nama igra igrice nismo baš presretni, ali glavna protagonistica u knjizi "Igra ljubavi i mržnje" možda i nema baš puno protiv toga. Ona je uvijek vjerovala da simpatična osoba u konačnici može biti i menadžer. Zbog toga je Lucy uvijek bila ponosna na sebe; jer ju svi vole.

Promo

Jedino ju savršeno odjeveni Joshue Templeman ne voli. U jednom trenutku završe u istom uredu i nadmetanje među njima postaje pravi spektakl. Kada dođe trenutak da se jedno od njih dvoje treba promaknuti Lucy najedanput shvati da joj je možda i stalo do Joshue. Hoće li se dalje natjecati za pobjedu?

Kunem se životom – Sarah Pinborough

Za one koji su raspoloženi za malo mistike, onda predlažemo knjigu "Kunem se životom". Ova uvrnuta priča razdrmat će vas u potpunosti. Lisin smisao života određen je kćerkom Avom i najboljom prijateljicom Marilyn. Međutim, u jednom trenutku joj se u životu pojavi klijent koji pokazuje izrazitu zainteresiranost za nju. Sada joj je svakodnevica ispunjena sanjarenjima o sebi i njemu.

Promo

Možda je spremna opet voljeti i nekome vjerovati. Možda je spremna otpustiti svoju stravičnu prošlost. U tom trenutku Ava spašava dječaka koji se zamalo utopio i njihova lica se počnu pojavljivati u svim medijima. Lisa postaje paranoična i sve joj počinje predstavljati prijetnju. Došao je trenutak da se suoči s prošlošću kako bi sačuvala ono što joj najviše znači.

knjige

bubble štivo

čitanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter