SHOPPING DVOBOJ MAME I TATE

Tko će kupiti bolje poklone za cijelu obitelj za 1500 kuna?


Sponzorirani članak
05.05.2017.14:35
Tko će kupiti bolje poklone za cijelu obitelj za 1500 kuna?
Tomislav Krišto/Cropix

sažeto

Vi, čitatelji portala 100posto glasat ćete za pobjednika našeg shopping eksperimenta!


Sponzorirani članak
05.05.2017.14:35

Što mislite, tko kupuje bolje poklone za obitelj?

Brižne i praktične mame obično privlače pokloni koje će članovi obitelji zaista koristiti, dok tate pokušavaju razveseliti članove obiteljima poklonima koje si možda sami ne bi kupili, ali ih potajno žele. 

Tomislav Krišto/Cropix

Odlučili smo na test staviti muški i ženski mozak i poslati jednu zagrebačku obitelj u shopping sa zadanim budžetom kako bi vidjeli kakve će tko poklone odabrati?

I mama i tata dobili su budžet od 1 500 kuna na svojim Mastercard® karticama kako bi mogli odabrati najbolje poklone za svog partnera, sina i kćerkicu i baku. Tko je rasturio u shopping izazovu, odlučit ćete VI, čitatelji portala 100posto!

ŠTO JE ODABRALA MAMA?

Tomislav Krišto / CROPIX

Mama se pokazala kao prava majstorica u shoppingu pa je odabrala kremu sa zaštitnim faktorom za baku koja je stalno u autu, praktičnu i udobnu majicu s kapuljačom za supruga, omiljene Legiće za sina i karticu za kino za kćer koja obožava crtiće!

Pogledajte!

Pratite nas i idući tjedan kada ćete imati priliku vidjeti što je kupio tata i zatim glasati za pobjednika shopping izazova. 5 najoriginalnijih komentara nagradit ćemo s 2 ulaznice za Cinestar!

Mastercard® i Maestro® beskontaktne kartice koriste najnoviju tehnologiju za plaćanje i omogućavaju vam beskontaktno plaćanje, kod malih i velikih kupnji, na prodajnim mjestima koja imaju simbol za beskontaktno plaćanje. Ako prodajno mjesto nema mogućnost beskontaktnog plaćanja, svoju beskontaktnu karticu koristite provlačenjem na blagajni kao standardnu Mastercard karticu.

obitelj

shopping

Mastercard

pokloni

izazov

beskontaktno plaćanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter