Novo it mjesto za hedoniste

The Frajle nastupaju na jednoj od najljepših terasa na Jadranu


Sponzorirani članak
27.07.2018.17:00
The Frajle nastupaju na jednoj od najljepših terasa na Jadranu
Promo

sažeto

Ne propustite zabavu u novootvorenom omiškom baru gdje 9. kolovoza nastupaju The Frajle


Sponzorirani članak
27.07.2018.17:00

Početkom ovoga ljeta, novo i zanimljivo mjesto otvorilo je svoja vrata. Omiški Eol Rooftop Bar savršeno je mjesto za provoditi ljetne dane uživajući u prekrasnom pogledu. Smješten na krovu jedne od najviših zgrada u Omišu, ova prostrana terasa nudi opuštanje, dobru glazbu te fantastična pića i sitne zalogaje.

Promo

U petak, 27. srpnja Eol priprema Gin zabavu. Gin Party je idealan događaj za osvježenje uz isprobavanje novih pića i okusa. Eolov koktel majstor svakodnevno smišlja nove kombinacije koje ne samo da pršte od okusa, nego su i estetski vrlo zanimljive.

A u subotu, 28. srpnja, kada završite s plažom, brčkanjem u moru i prženjem na suncu, svratite do Eola na After Beach Party. Ponesite sunčane naočale, japanke, ručnike i prerušite se u najluđe ljetno izdanje. Oni najkreativniji osvojit će besplatno piće!

Promo

No, jedna zaista posebna objava od Eola stigla je ovaj tjedan. The Frajle dolaze u Omiš, gdje će zapjevati na prostranoj terasi ovog prekrasnog bara.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča su članice popularnog ženskog benda iz Novog Sada. Kroz svoju karijeru stvarale su glazbu koja sadrži elemente čardaš, pop-rock pa čak i klasične glazbe. Njihov repertoar ne ostavlja nikoga ravnodušnim i zaokuplja pažnju publike od prve do zadnje sekunde nastupa.

Promo

The Frajle će 9. kolovoza zapjevati u oblacima okružene prekrasnom prirodom i svijetlima grada.

Karte možete kupiti na službenoj stranici Ticketshopa.

Promo

Za sve ostale informacije o eventima, potražite na službenoj Facebook stranici Eol Rooftop Bar.

ljeto

kokteli

The Frajle

Eol Rooftop bar

newsletter

Prijavite se na Newsletter