Vichy Dercos Densi Solutions

Tajna savršene i bujne kose prekrasne Izabel Kovačić


Iris Hazler
05.04.2018.12:00
Tajna savršene i bujne kose prekrasne Izabel Kovačić
Press Foto

sažeto

Duga, gusta kosa, puna volumena, znak je vitalnosti i mladosti, a zbog nje se i osjećamo ljepše


Iris Hazler
05.04.2018.12:00

Za svaku ženu lijepa i zdrava kosa ima posebno značenje. Način je izražavanja ženstvenosti, zdravlja, samopouzdanja. Izabel Kovačić, prekrasna mlada poduzetnica i vlasnica branda lunilou te supruga nogometaša Matea Kovačića, poznata je po svojoj bujnoj i uvijek savršeno oblikovanoj kosi. Koja je tajna njezine savršene kose, znanima mnoge, no jedno je sigurno, za njezin izgled zaslužni su i proizvodi od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja. Riječ je o Vichyjevoj Dercos Densi Solutions liniji proizvoda koja njezinoj kosi već nakon prvog nanošenja pomaže da ostane čista, gušća i snažnija pružajući joj trenutačni volumen.

Press Foto

Kosa bira Dercos

Densi Solutions linija sastoji se od tri proizvoda (koncentrirana njega, šampon i balzam) te ukupno djeluje na povećanje mase kose te vraćanje gustoće i volumena kose kroz tretman od 6 tjedana. Puna učinkovitost postiže se korištenjem sva tri proizvoda iz Dercos Densi linije u navedenom razdoblju:

DENSI SOLUTIONS, KONCENTRIRANU NJEGU koja svakim nanošenjem intenzivno djeluje na korijen za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije. Ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi dodaju volumen od korijena.

DENSI SOLUTIONS, ŠAMPON djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i trenutačan volumen. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te Filloxane.

DENSI SOLUTIONS, BALZAM pruža dvostruki učinak. Kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži Ramnozu, Vitamin E te Ceramid.

Press Foto

Izabel bira Densi

Uz svoj natrpani raspored, Izabel traži kvalitetne proizvode koji odgovaraju njezinom tipu kose. „Volim da mi kosa izgleda čisto i njegovano pa svoj trud više nekako fokusiram na to da izaberem prave proizvode koji će mi pružiti taj željeni efekt“, istaknula je Izabel te dodala kako je njezina kosa rezultat  dobrih gena i specijalne njege - proizvodima Dercos Densi Solutions  kojima je vjerna jer njezinoj kosi pružaju sve potrebno -  gustoću, snagu i sjaj.

Press Foto

Izabel je dodala: "Što se tiče mojih savjeta u vezi njege kose, rekla bih svim ženama da ne rade kompromise kada se radi o zdravom izgledu i ljepoti kose i vlasišta. Neka i vaša kosa bira Dercos!"

Press Foto

ljepota

beauty

kosa

njega kose

Izabel Kovačić

vichy

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter