Vruće, vruće!

Sve više žena prigrlilo odvažan trend i umjesto donjeg rublja nose naljepnice za grudi


100posto
29.03.2018.16:00
Sve više žena prigrlilo odvažan trend i umjesto donjeg rublja nose naljepnice za grudi
Profimedia

sažeto

Varijacije su brojne od križića napravljenog običnom izolir trakom, do svjetlucavih i dizajniranih naljepnica,


100posto
29.03.2018.16:00

Trend koji bi mnogi smjestili na tijela provokativnih pjevačica Cro dance scene s početka '90-ih ili u opskurne underground rave partije izašao je na svjetlo dana i smjestio se u mainstream (da ne kažemo šminkerski) milje milenijske generacije.

Naljepnice za grudi, točno su ono što im ime kaže - mali komadići ljepljive trake aplicirane na areolu i bradavicu ispod (potpuno) prozirnog gornjeg dijela odjeće. Varijacije su brojne od križića napravljenog običnom izolir trakom, do svjetlucavih i dizajniranih naljepnica, svrha im je ista. Prikriti i istovremeno osloboditi ženske grudi koje ponosne vlasnice bez kompleksa žele podijeliti sa svijetom.

Oprava koju su koristile plesačice can-cana, egzotične plesačice, retro modeli poput Dite Von Teese, kao i brojne svjetske zvijezde koje su tako dolazile na službena događanja među 'civilnim' ženskim pukom prigrlile su djevojke na poznatim festivalima poput Lollapalooze u brazilskom Sao Paulu. Trend se poput plamena proširio i na ostatak zapadnog svijeta, kao i na društvenim mrežama.

Za sve odvažne dame recept je jednostavna, nekoliko komadića 'izolirke' ili kvalitetnije naljepnice i to bi u principu bilo to.

Nešto zahtjevniji trend od kojeg će svake grudi doslovno zablistati je glitter boobs - doslovno šljokičaste sise. Poharao je svjetske glazbene festivale, poput Coachelle prelio se kasnije i na povorke ponosa diljem svijeta.

Mlade žene na svoja prsa izlile bi veliku količinu glittera, a cijeli dojam mnoge od njih podignule bi i aplikacijom nakita na strateška mjesta.

trend

donje rublje

naljepnice

naljepnice za grudi

newsletter

Prijavite se na Newsletter