ESSENCE HAPPY KAWAII

Stiže make up kolekcija koja je zaista neodoljivo slatka!


Iris Hazler
18.04.2018.18:00
Stiže make up kolekcija koja je zaista neodoljivo slatka!
Press Foto

sažeto

Neonska svjetla, pastelne trgovine i slatka kawaii hrana - dobrodošli u Tokio!


Iris Hazler
18.04.2018.18:00

U novoj trendovskoj kolekciji “happy kawaii”, riječ je o japanskoj metropoli poznatoj po slatkom i ludom svijetu.  Inovativni beauty proizvodi slatkog dizajna ambalaže prezentiraju tipičan kawaii stilu. Trendovski proizvodi jamče dobro raspoloženje i osiguravaju poseban preslatki faktor za dizajn noktiju kao i za make up naglaske.

 Press Foto

Paleta sjenila

Dvije highlighter nijanse i četiri sjenila s različitim efektima stvaraju jedinstven smokey eyes. Svilenkasto-mekana tekstura lako se nanosi i blenda, a slatki donut dizajn sigurno će vas staviti u dobro raspoloženje!

Naljepnice za tijelo i nokte

Samoljepljive naljepnice se mogu nanositi na nokte ili na lice i tijelo kao make up dodatak. Slatki kawaii dizajn postavlja slatke naglaske i sigurno će izmamiti osmijeh na vaše lice.

Press Foto

Odstranjivač ruža

Skriveno unutar super slatke ambalaže mlijeka, nalazi se odstranjivač ruža s inovativnom teksturom! Koristi se s vodom i pamučnom blazinicom, oslobađa usne svih boja ruža bez sušenja.

4-way rašpica za nokte

Jedinstvena rašpica za nokte upakirana u slatkoj kutijici omogućava uredne nokte u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Colour changing blush

Slatki obrazi - jednostavno ih je postići pomoću zelenog rumenila u stiku koji se prilikom nanošenja na obraze pretvara u rozu.

Čarape

Super slatke čarape modernog dizajna koji je još istaknutiji kada se nose cipele. Napravljene od laganog i ugodnog materijala, jedna veličina.

Press Foto

Lak za nokte

Tri laka za nokte u pastelnim nijansama visokog prekrivanja i sjaja kao i svjetlucavog efekta osiguravaju divne nokte. Jedinstveno pakiranje u obliku sladoleda dodatno privlači pažnju.

Press Foto

Kreda za kosu

Postavite trenutne naglaske na vrhove kose, duž pramena ili po cijeloj kosi pomoću krede za kosu. Zahvaljujući klip mehanizmu rukovanje i aplikacije je brza i jednostavna, a boja se ispire šamponom za kosu.

Press Foto

3D nail topping dekoracije za nokte

Šarene šljokice koje podsjećaju na omiljenu krafnu ili slatku kawaii hranu zasigurno će zasladiti bilo koji oblik noktiju. 3D ukrasi za nokte dodaju slatki dizajn na nokte. Jednostavno nanesite na lak za nokte dok je još vlažan, ostavite da se osuši i potom nanesite nadlak.

ljepota

beauty

make up

šminka

lak za nokte

paleta sjenila

rumenilo

čarape

Essence

naljepnice

kreda za kosu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter