POKLANJAMO 10 FOREO LUNA play plus

Spremi svoje tijelo za pravo proljetno pulsiranje


100posto
15.05.2019.15:30
Spremi svoje tijelo za pravo proljetno pulsiranje
Press Foto

sažeto

100posto i FOREO te nagrađuju s 10 LUNA play plus četkica za čišćenje lica


100posto
15.05.2019.15:30

DOBITNICE SU:

Kristina Čizmadija, Osijek

Matea Svetoivanec, Zagreb

Ivana Križić, Zagreb

Lana Lea Pavić, Split

Ines Gerl, Zagreb

Marinella Stojanović, Knin

Monika Dragičević, Osijek

Mia Gović, Šibenik

Ana Lenić Pašić, Pula

Dina Dimšić, Dubrovnik

S prvim sunčanim danima, budimo se s prirodom. Oko nas se sve polako obnavlja, što nas motivira da se probudimo, postanemo aktivniji i započnemo nove stvari. Sunčani dani poboljšavaju nam koncentraciju, budimo se ranije ujutro i lakše upijamo pozitivnu energiju. Isto tako, trebamo biti spremni na promjenjivost vremena i ostale pojave koje nam mogu utjecati na organizam.

Press Foto

VRIJEME JE ZA DETOKS ORGANIZMA I - VAŠEG TELEFONA

Da bismo na vrijeme spriječili osjećaj umora, najvažnije je da očistimo tijelo i um od onih stavki koje nas zamaraju. Za početak, potrebno je prilagoditi prehranu svakom godišnjem dobu. Uključite što više svježeg povrća i voća, koje možete kombinirati i kroz bogate i ukusne napitke. Trudite se da u vašoj porciji bude što više zelenih namirnica, za koje stručnjaci tvrde da su ključne za čišćenje organizma, što pomaže da održavanju tijela svježim, a kožu ljepšom. Isto tako, da bi ostali pozitivni, „počistite“ i svoju listu kontakata kada procijenite tko vam više oduzima energiju nego što vas inspirira. Učinit ćete veliku uslugu i svom telefonu da „prodiše“ ako obrišete aplikacije koje vam nisu potrebne.

Press Foto

PROLJETNI RITUAL ČIŠĆENJA LICA

Promjena bioritma prirode ogleda se u nestabilnom vremenu, a iz tog razloga potrebno je posebno obratiti pažnju kako to utječe i na našu kožu. Alergije i iritacije su prilično česte, a da biste to izbjegli, razmišljajte o načinima hidratacije i održavanja čistoće kože lica. Idealan partner za to je LUNA play plus, četkica za lice švedskog brenda FOREO. Lakoća upotrebe ove četkice u skladu je s laganim proljetnim ritmom – minuta ujutro i minuta čišćenja lica četkicom navečer, uklonit će 99,5 posto nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih stanica te vratiti koži prirodan sjaj. Na ovaj način, koža bolje apsorbira kreme i potpuno je spremna za svaku aktivnost, bez straha od iritacija. Ugodna pulsiranja četkice oplemenit će vašu dnevnu rutinu, njen moderan dizajn garantira i dobru zabavu tijekom umivanja, a dostupna je u svim proljetnim bojama. Za samo dvije minute dnevno, LUNA play plus u potpunosti odgovara na potrebe doba u kojem živimo, jer svojom efikasnošću unapređuje njegu i štedi nam dragocjeno vrijeme.

Press Foto

UMJESTO NOVE APLIKACIJE, TREBA VAM ŠTO VIŠE REKREACIJE

Ovo je idealan period za rekreaciju koja će nam pomoći da ojačamo naše tijelo i imunitet. Kako biste bili fit od glave do pete, pri ruci uvijek imajte sve stvari koje će vam pomoći da, osim kondicije, održavate i ljepotu. FOREO proizvodi savršeni su za svaku torbicu, kako biste odmah poslije treninga ili joge očistili lice uz ugodna pulsiranja jer su tada pore otvorene i spremne za čišćenje. Također, brojne su prilike za duge šetnje u parku ili kraj rijeke, dok su opcije za vikend upravo postale raznovrsnije, i možete se posvetiti planiranju odlaska na jezero, rijeku ili obližnju planinu, gdje možete uživati u prirodi. Naravno, uz više aktivnosti treba prilagoditi i prehranu, znatno lakšu i u skladu s detoksikacijom, kako ne biste osjećali umor i nedostatak energije.

FOREO vas poziva da se pobrinite da vaše tijelo u potpunosti probudi i uživa u proljeću!

LUNA play plus uređaj možete kupiti u DM drogerijama, a svi proizvodi su dostupni i na foreo.com.

nagradni natječaj

Foreo

osvoji Foreo

Foreo Luna play plus

newsletter

Prijavite se na Newsletter