BY ZORAN ARAGOVIĆ

Snažna punkerica nova je putanja BiteMyStyle žene


Iris Hazler
27.11.2018.13:30
Snažna punkerica nova je putanja BiteMyStyle žene
Denis Butorac

sažeto

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu punkom i rockom


Iris Hazler
27.11.2018.13:30

Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju  snažne, buntovne i energične žene za koju je namijenio ovu kolekciju.

Denis Butorac

Denis Butorac

Često sam u radu inspiriran glazbom pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom glazbenom erom, naravno, na moj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak kojeg kombiniram s prugama i točkama“, ističe Aragović.

Denis Butorac

Denis Butorac

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada su krojevi u pitanju, sežu  od onih naglašenog volumena (ponajviše u kaputima i suknjama), pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo (poput pencil suknji i haljina).

Denis Butorac

Denis Butorac

U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sam eksterijer unatoč pregršt metala i željeza ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, već se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju“, rekao je dizajner.

Denis Butorac

Denis Butorac

Glavna lica kampanje su modeli Luna Valas i Nada Ivančić iz agencije Talia, za čiji se besprijekoran izgled pobrinuo tim s kojim dizajner surađuje već godinama. Tako kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, make up Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua i Jean D'Arcel, dok je za styling bio zadužen Leon Ivanuša.

Denis Butorac

Denis Butorac

Da je snimanje kampanje timski posao koji uz sebe nosi određenu dozu odgovornosti slaže se i Denis Butorac koji se našao iza objektiva Zoranove najnovije kampanje. Rezultat velikog izazova osmišljavanja cjelokupnog vizuala koji je uspio spojiti sa sebi bliskom estetikom, Denis predstavlja kroz atmosferične fotografije snimljene na već spomenutoj lokaciji, dok su Luna i Nada utjelovile samouvjerene i ženstvene BiteMyStyle žene koje je fotograf uskladio uz svoju viziju alternativne djevojke.

moda

hrvatski dizajn

BiteMyStyle

Zoran Aragović

Katica Topčić

BiteMyStyle by Zoran Aragović

Denis Butorac

Ivana Bilandžija Billy

Leon Ivanuša

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter