BITE MY STYLE BY ZORAN ARAGOVIĆ

Slavljenička kampanja obilježena drastičnom promjenom


Iris Hazler
19.06.2019.12:00
Slavljenička kampanja obilježena drastičnom promjenom
Denis Butorac

sažeto

Točkice, grafički printevi, prugice, šarenilo i romantika inspirirana osamdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća ono je što krasi novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019. brenda BiteMyStyle


Iris Hazler
19.06.2019.12:00

S kolekcijom predstavljenom na Bipa Fashion.hr-u dizajner Zoran Aragović proslavio je 15 godina uspješnog djelovanja na hrvatskoj modnoj sceni, a budući da svaka velika godišnjica iziskuje i veliku promjenu, ništa drugačije nije bilo nije bilo ni u njegovom slučaju.

Denis Butorac

Denis Butorac

U ulozi modela BiteMyStyle slavljeničke kolekcije našla se Lara Antić, pjevačica grupe Bang Bang koju je Aragović nagovorio da drastično ošiša svoju dugu kosu i time obilježi rođendan njegovog brenda.

Denis Butorac

Denis Butorac

Već duže vrijeme Zoran i ja raspravljamo o dužini moje kose i konačno, nakon pet godina nagovaranja popustila sam i odlučila se na promjenu. Znala sam i da idem u najbolje ruke, kod Katice Topčić s kojom Zoran surađuje već godinama. S kraćom kosom, došla je i Zoranova ideja snimanja kampanje. U takvoj se ulozi do sada nisam našla i snimanje je za mene bila velika nepoznanica, ali i zabava. Čini mi se da sam imala veću tremu od Zorana i cijelo vrijeme sam ga ispitivala je li zadovoljan i što trebam raditi. Snimati kampanju za nečiji 15. rođendan ipak nije mala stvar”, rekla je Lara.

Denis Butorac

Denis Butorac

Romantična i neopterećena odjeća uz prepoznatljiv Aragovićev potpis, ovog je puta stavljena u kontekst rođendanskog tuluma, uz puno šarenih tapeta, konfeta i balona koji u cijelosti opisuju dizajnerov vedri duh i odlično upotpunjuju njegove kreacije. Kampanja snimljena u intimnom okruženju, iza objektiva Denisa Butorca, u društvu svojih dugogodišnjih suradnika i prijatelja, rezultirala je spontanim fotografijama uz koje nije nedostajalo smijeha i dobre zabave. Retrospektivno vraćanje na sam početak svoje dizajnerske karijere Zoran je oformio u obliku jeans komada u nešto drugačijem obliku. Uz kapute, suknje, sakoe, haljine i košulje ukrašene velikim mašnama, dizajner se poigrao sa strogim i lepršavim krojevima te je tako zaokružio svoju slavljeničku kolekciju.

Denis Butorac

„Sretan sam i ponosan što upravo s ovom kampanjom slavim svojih 15 godina na hrvatskoj modnoj sceni. Kao što ni jedan rođendan ne može proći bez balona, konfeta i torte i mi smo se potrudili dočarati upravo takvu veselu, energičnu i pozitivnu atmosferu, a takve mislim da su i kreacije koje već dugi niz godina dizajniram“, istaknuo je dizajner.

moda

hrvatski dizajn

Zoran Aragović

BiteMyStyle

Katica Topčić

BiteMyStyle by Zoran Aragović

Lara Antić

Denis Butorac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter