Novo od Mirjane Mikulec

Školske bilježnice koje će rado posuditi i mame


Dina Plevnik Hajduk
25.08.2017.10:15
Školske bilježnice koje će rado posuditi i mame
Press Foto

sažeto

Riječ je o limitiranoj seriji od šest različitih bilježnica


Dina Plevnik Hajduk
25.08.2017.10:15

Poznata hrvatska dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, mislila je i na početak školske godine pa je svoje mlađe fanove odlučila razveseliti kolekcijom bilježnica s atraktivnim dizajnom.

Zgodne tekice sigurno će oduševiti studentice, a sigurni smo da će i mame rado posuditi koju za posao.

Riječ je o limitiranoj seriji od šest različitih bilježnica, s motivima koji neodoljivo podsjećaju na materijale i uzorke koje Mirjana  voli koristiti u interijerima. Pastelne nijanse, mramor i terrazzo, skandinavski dizajn, trendi motivi cvijeća i ginghama pronašli su svoje mjesto na koricama bilježnica.

Press Foto

"Moja mlađa kći Mia ima odmalena točno određeni ukus, pa kada smo lani birali njene prve bilježnice, nikako nismo mogli pronaći one koje joj se sviđaju jer nije htjela nikakve likove iz crtića. Tada sam pomislila da bi bilo odlično kada bih ih sama mogla osmisliti.“ – ističe dizajnerica te dodaje kako su njene kćeri Mia i Matea imale veliku ulogu i u kreiranju motiva za bilježnice. „Moram priznati da sam se s njima konzultirala oko mnogih dvojbi koje sam imala. Iskreno su mi rekle što im se sviđa, a što ne, a oko ovih šest motiva bile smo suglasne, tako da sam sigurna da će pronaći put do školskih torbi školaraca svih uzrasta." – izjavila je dizajnerica kojoj ne nedostaje ideja za nove proizvode.

Press Foto

 
Bilježnice po cijeni od 14,99 kn možete pronaći u web shopu www.mirjanamikulec.com i na prodajnim mjestima Narodnih novina.

uređenje doma

Mirjana Mikulec

bilježnice

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter