#bruka

Situacije koje se uvijek događaju u najgorem mogućem trenutku


Dina Plevnik Hajduk
25.08.2017.10:45
Situacije koje se uvijek događaju u najgorem mogućem trenutku
iStock

sažeto

Nepisano je pravilo da ćemo bivšeg sresti kad izgledamo najgore


Dina Plevnik Hajduk
25.08.2017.10:45

Čini li vam se ponekad da se svemir poigrava s nama samo kako bi se netko dobro nasmijao na vaš račun?

Neka digne ruku tko nije doživio barem neke od ovih superneugodnih situacija!

SRETANJE BIVŠE LJUBAVI U NAJGOREM IZDANJU

Mjesecima odlazite u teretanu, imate novu frizuru, garderobu koja pokazuje da ste na vrhuncu svoje igre, a napokon ste naučili kako savladati tu prokletu crtu na očima. Naravno, bivšeg srećete tek kad odlučite samo skoknuti do dućana, u staroj trenirci, s masnim rezancima na glavi i prištićem na čelu zbog kojeg podsjećate na jednoroga. Da stvar bude gore, on je baš na spoju s novom curom koja i je i usred bijelog dana savršeno dotjerana...

DOKAZIVANJE PRED KOLEGAMA

Došli ste u novi ured i imate silnu želju pokazati koliko ste sposobni i ostaviti dojam osobe koja će biti odličan kolega i još bolji zaposlenik. Da, velika je šansa da ćete među zubima imati ostatke sendviča, na cipelama malo WC papira ili će vam suknja ostati zaglavljena u najlonkama.

AKNE, PRIŠTIĆI I OSTALI KOŽNI PROBLEMI

Jeste li primijetili kako oni najveći dolaze baš prije svadbe na kojoj će biti vaša suparnica, važnog poslovnog sastanka i obljetnice mature?

KVAR NA AUTU, VEŠMAŠINI I BOJLERU

Smanjili su vam plaću? Bam, svemir šalje još jedan skupi kvar koji morate popraviti ukoliko se ne želite prati u hladnoj vodi/pješačiti/smrznuti.

BATERIJA NA 0 POSTO, A PUNJAČA NI ZA LIJEK

Jamčimo vam da će se ovo dogoditi baš kad očekujete važnu poruku.

ZABORAVLJANJE VAŽNIH IMENA

Kako je moguće da još uvijek možete u minuti izrecitirati imena svih likova koji su se ikad pojavili u serijama "Beverly Hills", "Seks i grad" i "Prijatelji", ali nemate pojma kako se zove žena s kojom ste prije nekoliko dana pričali na poslovnom sastanku i može vam zlata vrijediti kad je karijera u pitanju? Tamara? Tanja? Mirela? Hmmm...

posao

bivši

bivša

neugodne situacije

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter