BYE BYE MILE HIGH CLUB

Seks u avionu? Ne, nego na aerodromu!


Iris Hazler
12.05.2017.21:40
Seks u avionu? Ne, nego na aerodromu!
iStock

sažeto

Sve je veći broj parova koji, umjesto seksa u avionu, isprobava seks – u zračnim lukama


Iris Hazler
12.05.2017.21:40

Učlanjivanje u ''mile high'' klub možda zvuči jako seksi i poput prave adrenalinske avanture, ali realnost je potpuno drugačija. Minijaturan prostor, konstantan trud da budete tiho i (neželjeno) lupanje u umivaonik i vrata ipak nisu pretjerano seksi, a posebice fobija od otvaranja vrata za vrijeme akcije.

Stoga je stranica US.Jetcost.com provela istraživanje u kojima su dobili saznanja kako se sve više veselih parova upušta u seksi aktivnosti u zračnim lukama.

Od 4 915 ispitanika koji su letjeli bar jednom u posljednje dvije godine, rezultati pokazuju kako se svaki deseti ispitanik ''proveselio'' na aerodromu, dok ih je samo 8% prebacilo akciju u sam zrakoplov.

Do seksanja na aerodromima dolazi zbog velike količine slobodnog vremena, posebice s obzirom na to da se u Americi u zrakoplovnu luku treba doći tri sata prije leta. Taman dovoljno vremena za malo čitanja, shoppinga i seksa.

Od ispitanika koji su priznali da su se poseksali na aerodromu, čak 42% ih je to napravilo u wc-u, 28% u prostorijama za ostavljanje prtljage, a 12% sretnika u VIP lounge zonama.

Samo je 17% njih imalo takav peh da ih je uhvatilo osoblje, dok je ostatak prošao nezamijećen.

I, kada letite?

seks

ljubav

odnosi

seksualnost

seksualni život

bubble putovanja

seks u avionu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter