Nagradni natječaj

Saznaj koja si klasa i osvoji Mercedes bicikl


Sponzorirani članak
30.11.2017.08:45
Saznaj koja si klasa i osvoji Mercedes bicikl

Sponzorirani članak
30.11.2017.08:45

Pozor avanturisti, ljubitelji ljubimca na dva kotača i svi koji to tek planiraju postati – imamo genijalnu nagradu za vas. Poklanjamo Mercedes bicikl nastao uspješnom suradnjom omiljenog automobilskog giganta i renomiranog proizvođača bicikla FOCUS. Razvijen u Njemačkoj, ekskluzivnog Mercedesovog dizajna, opremljen visokokvalitetnim komponentama, Mercedes Fitness bicikl odličan je odabir za sve one koji kvalitetno uživaju u slobodnom vremenu.

Kako sudjelovati?

Sada kada smo vas upoznali s Mercedes Fitness bajkom, sigurno se pitate kako sudjelovati u ovom super natječaju. Složili smo mini kviz pitalicu „ Saznaj koja si klasa i osvoji Mercedes Fitness bicikl“ gdje možete saznati koja klasa odgovara vašem stilu i potrebama. Kako ne bi sve bilo potpuno jednostavno, za kraj smo ostavili nagradno pitanje „Koliko je težak Fitness bicikl“ na koje morate odgovoriti. Osoba koja točno, i najbrže odgovori na naše nagradno pitanje, osvojit će Mercedes bicikl.

Kada ću saznati jesam li osvojio bicikl?

Nagradni natječaj traje u periodu od 30.studenog do 7. prosinca, nakon čega se morate vratiti na ovaj članak gdje ćemo transparentno objaviti najbržeg dobitnika i ponosnog vlasnika Mercedes bicikla.

Što čekate, zaigrajte anketu, odgovorite na nagradno pitanje i možda baš vi osvojite bicikl.

Nije viška spomenuti da je Mercedes Fitness bicikl satkan od aluminijskog okvira s kotačima od čak 28 inča, a hidraulični diskovi jamče sigurno kočenje. Da skratimo, tko ga ne bi poželio. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitaj OVDJE!

Sretan dobitnik je Krešo Grobenski, Koprivnica. Čestitamo!

Mercedes

nagradni natječaj

newsletter

Prijavite se na Newsletter