Ususret Valentinovu

Savršeni pokloni za vašu bolju polovicu, a ove knjige možete pokloniti i samome sebi za Dan zaljubljenih


100posto
12.02.2019.12:35
Savršeni pokloni za vašu bolju polovicu, a ove knjige možete pokloniti i samome sebi za Dan zaljubljenih
Profimedia

sažeto

Bilo da ste u vezi ili single, ovog Valentinova otkrijte tri knjige koje će vam uljepšati taj dan


100posto
12.02.2019.12:35

Dan zaljubljenih još je jedna prilika da krenete u potragu za novim dobrim štivom. Ljubav je osnovna inspiracija brojnih književnika od danas do duboko u povijest, a mi vam donosimo tri novije knjige koje će vas oduševiti za Valentinovo. (I pomoći vam kao inspiracija za poklon frendici ili boljoj polovici).

Kvocijent poljupca - Helen Hoang

Promo

Stella Lane smatra da je matematika jedino što svemir drži na okupu. Izmišlja algoritme kako bi predvidjela želje kupaca – posao koji joj donosi više novca nego što umije potrošiti, ali i mnogo manje ljubavnog iskustva od prosječne tridesetogodišnjakinje. Ne pomaže ni činjenica da Stella ima Aspergerov sindrom i francuski je poljubac podsjeća na ribu koja čisti zube morskom psu. Nameće joj se zaključak da joj je potrebno mnogo prakse, i to s profesionalcem.

Stoga unajmljuje eskorta Michaela Phana. Naočiti mladić vijetnamsko-švedskih korijena ne može si priuštiti da odbije Stellinu ponudu, te joj pristaje pomoći u svim koracima njezina obrazovnog plana – od predigre do savladavanja raznih seksualnih poza. Uskoro Stella počne ne samo cijeniti njegove poljupce, nego žudjeti za svim ostalim senzacijama koje on u njoj izaziva. Njihovo poslovno partnerstvo iznenada se doima neobično smislenim. A uzorak koji iz njega proizlazi uvjerit će Stellu da je ljubav najbolja vrsta logike. (Znanje)

Još uvijek ja - Jojo Moyes

Promo

Lou Clark zna mnogo što. Ona zna točno koliko kilometara dijeli njezin novi dom u New Yorku od londonske adrese njezina dečka Sama. Ona zna da je njezin poslodavac dobar čovjek, a zna i to da njegova žena ima tajnu koju mu ne želi otkriti. Ono što Lou ne zna jest da će sresti čovjeka koji će joj okrenuti život naopačke, jer Josh je previše podsjeća na čovjeka kojega je poznavala, i to sve jako boli. Lou neće znati što učiniti, ali dobro zna da će se njezin život iz temelja promijeniti što god izabrala... (Profil knjiga)

Raj - Judith McNaught

Promo

Nemilosrdni investitor Matthew Farrell spreman je preuzeti legendarno carstvo robnih kuća u vlasništvu ugledne čikaške obitelji Bancroft. Pod povećalom medija, nevjerojatno preuzimanje zasjenilo je magnetsku privlačnost između Matta, nekoć siromašnog dečka iz industrijskog grada u Indiani, i hladne, profinjene nasljednice Meredith Bancroft. U njihovu kratkom, nesretnom braku frcale su iskre senzualnosti – on je bio uljez koji se usudio poljuljati njezin otmjeni svijet – ali taj je brak završio gorkom izdajom. Sada, u neizvjesnoj borbi koja bi trebala biti isključivo poslovne prirode, opasna iskušenja i gorkoslatke uspomene bude im emocije. Hoće li sve riskirati zbog strasti koja je prejaka da bi se zanijekala? (Mozaik knjiga)

knjige

Valentinovo

čitanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter