VIDEO: Isprobajte uz nas

Sašijte ovogodišnji jesenski hit ruksak-torbicu i budite originalni i u trendu


Sponzorirani članak
06.11.2018.09:00
Sašijte ovogodišnji jesenski hit ruksak-torbicu i budite originalni i u trendu
iStock

sažeto

Za šivanje praktičnog ruksaka potrebno vam je malo hrabrosti, platneni ili pamučni materijal, uže koje ćete koristiti za nošenje i naravno - šivaća mašina


Sponzorirani članak
06.11.2018.09:00

Imate li nekada osjećaj da, kada hodate ulicom, svi oko vas izgledaju slično? Svi nose iste cipele, jakne, kapute, slične torbice iz nekolicine istih butika. A toliko je jednostavno imati unikatan, jednostavan i trendy stil.

Ruksak torbice su bez dileme najveći hit ove jeseni i zime, no teško je naći neke koji odskaču izgledom i stilom. Na sreću, uz malo truda možete sami sašiti svoju ruksak torbicu, prilagoditi ju veličinom vašim potrebama te čak u njoj nositi i laptop.

Za šivanje praktičnog ruksaka za svakodnevno korištenje, sve što vam je potrebno je malo hrabrosti, platneni ili pamučni materijal u željenoj boji i uzorku, uže koje ćete koristiti za nošenje i naravno šivaća mašina.

Od mašine je najbolje ostati vjeran tradiciji i kvaliteti, stoga vam savjetujemo Singericu i njen model Tradition 2259. Prva Singer šivaća mašina izumljena je davne 1851. godine, pa sa sigurnošću možemo reći da ona nema konkurencije u kvaliteti i iskustvu izrade.

Model Tradition 2259 jednostavan je i lak za korištenje, uključuje čak 19 programa šivanja, podesivu duljinu boda te čvrstu metalnu konstrukciju koja garantira dugogodišnju izdržljivost.

Maglovito vrijeme vani idealno je za učenje novog hobija, a ako zabavu i kreativnost spojite s korisnom vještinom kao što je šivanje, ne možete pogriješiti. Naravno, bliži se i sezona darivanja, a ne postoji ništa bolje od ručno izrađenih poklona. Za malo inspiracije pogledajte video tutorial o tome kako sašiti svoju originalnu ruksak torbicu.

Uostalom, uvijek možete izraditi i svojim prijateljima i obitelji neodoljive i originalne poklone, a sve što vam treba je malo dobre volje, šareni materijali i vječna Singerica

Press Foto

DIY

Singer

šivanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter