DIANA VILJEVAC FALL

Pročišćena kolekcija kojom dominiraju jesenski kaputi i haljine


Iris Hazler
07.11.2017.18:00
Pročišćena kolekcija kojom dominiraju jesenski kaputi i haljine
Jakov Baričić

sažeto

Dizajnerica Diana Viljevac, sezonama unatrag, svojim vizualima nudi potpuno novi i minimalistički pogled na svoje kolekcije 


Iris Hazler
07.11.2017.18:00

Takav pristup osmišljen je i za nove vizuale koji najbolje dočaravaju balans njenih kreacija i estetike brenda.

 Jakov Baričić

Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija  sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni kako krojem tako i koloritom. Okosnica dizajna su V izrezi, dok je golim ramenima naglašena ženstvenost. Poseban naglasak stavljen je na struk, a haljine su „midi“ duljine što ih čine nosivim u svim prilikama i prigodama.

 Jakov Baričić

Svake jeseni žene su u potrazi za idealnim kaputom, upravo Diana je dizajnirala takav, topao, udoban, nosiv i ženstven. Kaput ovih hladnijih dana postaje lice našeg stila, u dvobojnim i trendi kaputima Diane Viljevac provest će te cijelu jesen i zimu.

 Jakov Baričić

Kaputi su napravljeni od vune i viskoze, dok su haljine i kombinezone izrađeni od prirodnih i umjetnih vlakana.

 Jakov Baričić

Osnovna vizija ove kolekcije bila je ponuditi odjeću koja odgovara svim tjelesnim konstitucijama i generacijama, te da se svatko može pronaći u njoj.

Jakov Baričić

Često mislimo da naš stil određuje naša omiljena boja, stoga paleta od 15 boja ponuđena je klijenticama na izbor da svoju haljinu ili kombinezon u omiljenoj boji ukomponiraju u vlastiti stil.

moda

hrvatski dizajn

haljina

modna kampanja

Diana Viljevac

kaput

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter