PROLJEĆE JE, A U NAMA NEMIR

Pripremite svoju kožu za tople dane uz pomoć pilinga


Iris Hazler
14.04.2018.18:05
Pripremite svoju kožu za tople dane uz pomoć pilinga
iStock

sažeto

Stigli su topliji dani i idealno je vrijeme da kožu pripremite za sve više temperature i izlaganje suncu


Iris Hazler
14.04.2018.18:05

Jedna od osnova vaše beauty rutine svakako neka bude piling tijela i lica. Uklanjanjem mrtvih stanica, vaša koža postaje sjajna i zdrava te bolje upija losione za tijelo i kreme sa zaštitnim faktorom, koje morate koristiti tijekom čitave godine, a ne samo ljeti.

Osim što će vam koža nakon pilinga bolje upiti proizvode za njegu, jednako tako piling pomaže i kod ujednačenog tamnjenja nakon izloženosti suncu. Piling tijela se savjetuje jednom do dva puta tjedno, a bitno je i koji tip pilinga koristite.

Profimedia

Postoje tri tipa: pilinzi sa sitnim, srednjim i velikim granulama.

Sitne granule idealne su za kožu lica, vrata, dekoltea i ramena, srednje granule se koriste na bedrima, donjem dijelu leđa te nadlakticama i podlakticama, a velike se koriste za koljena, laktove, pete i mjesta gdje je koža tvrđa i grublja.

Piling primjenjujte tako da ga nježno umasirate u kožu te isperete mlakom vodom, nakon čega slijedi hidratacija. Nepobitna je činjenica kako će vam nakon uklanjanja mrtvih stanica koža biti fantastična, a da ne spominjemo i to kako make up puno bolje i ljepše sjeda.

I, što čekate? Vrijeme je za piling!

ljepota

beauty

njega kože

njega lica

piling

njega tijela

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter