bubble štivo

Priča o zabranjenim ljubavima odvest će vas na Kubu 1958. godine i nećete požaliti


100posto
16.08.2019.09:00
Priča o zabranjenim ljubavima odvest će vas na Kubu 1958. godine i nećete požaliti
Profimedia

sažeto

Savršeni ljetni ljubić je "Dogodine u Havani" koji bi se mogao svidjeti i onima kojima taj žanr nije prvi izbor


100posto
16.08.2019.09:00

"Dogodine u Havani" knjiga je koja će osvojiti sve ljubitelje dobrih ljubavnih romana, a objavljena je na hrvatskom tržištu u pravo vrijeme.

Priča prati Amerikanku kubanskih korijena koja nakon smrti svoje bake odlazi u Havanu, gdje otkriva povijest ljubavi koja je oduševi, a u isto vrijeme se i sama nađe u centru ljubavne priče.

Havana, 1958. godine - Elisa Perez kći je lokalnog moćnika i dio visokog društva ondašnje Havane. Kao devetnaestogodišnja djevojka zaljubi se u revolucionara, no njihova ljubav u startu je osuđena na propast. Elisa je zaštićena od svih kubanskih političkih neprilika, a u jednom trenutku njezina obitelj odluči se preseliti u SAD te iza sebe ostavlja ljubav svog života.

Miami, 2017. godine - Marisol Ferrera slobodna je spisateljica koja čitav svoj život sluša o prekrasnim pričama s Kube od svoje bake Elise. Elisina posljednja želja je da njezin pepeo bude razasut po Havani, a Marisol nakon bakine smrti odluči ispuniti upravo to.

Promo

Po dolasku u Havanu Marisol se suočava s kubanskom kulturom i prirodnom ljepotom, a sve što je mislila prije dolaska u Havanu promijenilo se. Iz dana u dan uči više o prošlosti svoje bake i njezine obitelji, a u jednom trenutku upoznaje Luisa koji joj je vodič po otoku. Par se zaljubi, no zbog situacije u kojoj se oboje nalaze, sve je više vjerojatno da će Marisol proći sličnu priču kao i njezina baka 60 godina ranije.

"Dogodine u Havani" realistična je priča koja čitatelju daje točne detalje o životu na Kubi. Lekcija iz povijesti isprepletena je prekrasnim ljubavnim pričama u koje ćete se i sami zaljubiti, a činjenica da i sama spisateljica ima veliku poveznicu sa svim daje ovoj knjizi poseban naglasak.

Chanel Cleeton pogodila je u srž priču koja će vas oduševiti ako pratite ljubavne romane. Možda i ako ih ne pratite, probajte.

bubble štivo

ljubavni roman

newsletter

Prijavite se na Newsletter