KRALJEVSKI NASTUP OD POČETKA

Preslatka Charlotte je prava malena princeza stila


Iris Hazler
26.04.2018.11:40
Preslatka Charlotte je prava malena princeza stila
Reuters

sažeto

Princeza Charlotte je pod medijskim povećalom jednako kao i njezina obitelj, a haljinice koje nosi na javnim pojavljivanjima prodaju se brzinom munje


Iris Hazler
26.04.2018.11:40

Kraljevski protokol vrlo je strog, a to vrijedi za sve članove obitelji. Jednako i za malenu princezu Charlotte koja svojim preslatkim modnim kombinacijama osvaja srca diljem svijeta. Nimalo pretenciozni, već u pravom dječjem razigranom stilu, Charlotteini stylinzi uvijek postanu hit i kombinacije koje je nosila se u trgovinama prodaju u rekordnom roku.

Reuters

Sve je krenulo s njezinim prvim pojavljivanjem u javnosti, ispred bolnice u kojoj je rođena, kada ju je Kate iznijela zamotanu u GH Hurt & Sons šal, koji je istog dana nestao s polica svih trgovina. Isto se dogodilo i sa žutom vesticom John Lewis Baby koju je princeza nosila na službenoj fotografiji za drugi rođendan.

Profimedia

Posljednji primjer je cvjetna plava haljinica koju je Charlotte nosila na upoznavanje s bratom u rodilište, a riječ je o Little Alice London 'Periwinkle' haljini koja košta 45 funti (cca 390 kuna) kombiniranoj uz tamnoplavi puloverčić te bijele soknice i Mary Jane cipelice.

Getty Images

Haljinica je već idući dan rasprodana u svim veličinama, a jednaki efekt dogodio se i 2017. godine kada je Charlotte s roditeljima i bratom Georgeom bila na službenom putovanju u Poljskoj i Njemačkoj, a posebnu pomamu izazvao je tamnocrveni kaputić Amaia koji je nosila na prvi dan vrtića.

Profimedia

Princeza će uskoro navršiti tri godine, a već je sada jedna od najpopularnijih članica kraljevske obitelji s velikim utjecajem na javnost jer se čak 3,8 milijardi dolara odnosi na novac koji se slijeva u britansku ekonomiju zbog princeze.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

kraljevska obitelj

haljina

Kate Middleton

princ William

princeza Charlotte

dječja moda

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter